2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فتنه

307 بازدید | 21 پست

من تازگی دختر خاله م فوت شده زیر ۳۰سال،هنوز چهلم ش نشده،سه هفته کمتره،بعد خواهرشوهرم برا پسرش جسن سربازی یا همون پایان خدمت گرفته،بعد اون یکی خواهرشوم زنگ زده به مامانم( عقدم)که بیاین جشن،وگفته من برم آرایشگاه ،جشن شرکت کنم شما بگین برخورد من چی باشه؟ الان لازمه عصبی باشم؟ چه عگس المعلی انجام بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کار زشتی. شرکت که اصلا نکن. و به نظرم این جور مسائل رو خودت حل کن. خوشم نمیاد زن ها برای هر چیزی به شوهر غر میزنن. از خودتون دفاع کنید که همه بفهمن شما از پس خودت برمیای. 

راحت پیام بده ما عزادار هستیم و در این شرایط چشم همدلی و تسلیت از اطرافیان داریم. مرسی از دعوتت و تاکید به رفتن به آرایشگاه ، ولی الان زمان مناسبی نیست و در جشن های بعدی اگر مساعد بودم شرکت میکنم. 

پیام های بعدی رو هم سین نکن

مامانت چی جواب داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دختر خاله شما ب بچه خواهرشوهر شما ربط نداره 

اون مراسمشو بگیره اصلنم بهت برنخوره و ناراحت نباش اونا وظیفه‌شونو انجام دادن ک دعوتت کردن ، اگه دعوتت نمیکردن باید ناراحت میشدی 

ولی خب بگو من شرایط روحی خوبی ندارم نمیتونم بیام ی روز دیگه با شوهرم میایم میشینیم خونتون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

دختر خاله شما ب بچه خواهرشوهر شما ربط نداره اون مراسمشو بگیره اصلنم بهت برنخوره و ناراحت نباش اونا و ...

رفتم کادو بردم ،دوبار بردم،یکبار وقتی رفت،یکبار که اومد....ولی نمیدونم این جشن پایان خدمت دیگه صیغه ایی؟ والله ماهم پسرامون رفتند خدمت،تهش یک قربانی کشتیم جشن،کیک گروه ارکست،اینا نداشتیم.

آخه طرف خیلی بی شعوره، میدونه طرف جوان بوده برگشت میگه آرایشگاه م ...خوب هویج که خاک نکردیم...

شوهرت چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......