2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 21 پست
والله زیر سر. خودش،اون. به خواهرش گفته زنگ بزنهه،خودشو کشیده کنار

وا؟؟؟؟؟؟؟من بودم نمیرفتم...........بفهمن احترام چیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کار خواهرشوهرت بد شکی توش نیست چون این ادم هنوز احترام سرش نمیشه که طرف فامیل جوونشون فوت کرده درست نیست زنگ بزنم و دستور آرایشگاه رفتن هم بدم 

شما هم بجای گارد گرفتن و عصبانی شدن محترمانه بگین که عزاداری و نمی‌تونید برید 

اینکه کار خواهرشوهرت بد شکی توش نیست چون این ادم هنوز احترام سرش نمیشه که طرف فامیل جوونشون فوت کرده ...

مامانم گفت،بعدش تاکید کرد که رها بیاد و آرایشگاه بره،تاکیید که ۴۰۰ نفر مهمون داریم....

وا؟؟؟؟؟؟؟من بودم نمیرفتم...........بفهمن احترام چیه

منم نمیرم....اخه نامزد مارمولک من دیشب از پرسیدد. چهلم کی هست 

من فکر کردم حتما میخاد مراسم شرکت کنه،

من خ...ر،

ن اینکه بگو آقا میخاد به خواهرش بگه برا مراسم شون 

اینکه کار خواهرشوهرت بد شکی توش نیست چون این ادم هنوز احترام سرش نمیشه که طرف فامیل جوونشون فوت کرده ...

منم با جشن شون کار ندارم

از دستور ارایشگاه رفتن ش بدم اومد

منم نمیرم....اخه نامزد مارمولک من دیشب از پرسیدد. چهلم کی هست من فکر کردم حتما میخاد مراسم شرکت کنه، ...

حالا چهلم کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید گفتن نزدیکه مراسممونو بگیریم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......