یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شما تو این تایم که باردار شدید یادتونه سن بارداریتون چه جوری حساب شد؟ سن سونو با پریودیتون برا ...
سلام عزیزم دقیق یادم نمیاد ولی تفاوت یکی دوهفته ای طبیعیه به خاطر اینکه مثلا من اگه ۳۰شهریور آخرین پریودم باشه و ۳۰مهر بی بی چکم مثبت شده باشه از نظر خودم ۴هفته سن بارداریم هست اما از نظر سونو لقاح دوهفته س انجام شده چون تخمک گذاری روز دوازدهم یا بیشتر اتفاق میافته برای همین تفاوت دوهفته ای کاملا طبیعی هست، و البته که سونو هم خطا داره و ممکنه کم و زیاد بزنه
اخه برای همه اختلاف داره برای هر کی رو تو سایت میخونم تفاوت داره ولی برای من برابر از اول تا الان یک ...
خب چه اشکال داره که برابر باشه عزیزم حالا که نزدیک زایمانت هست برو بگرد دنبال اسم های خوشگل، برو شروع کن لباسای خوشگل دیدن و خریدن، فصل گلابی اومده حتما بخور روی زیبایی تاثیر داره سوره واقعه رو حتما بخون انرژیتو نذار رو این چیزا عزیزم، لذت ببر بخواب، وقتی دنیا اومد باید با خواب با آرامش با همه چیز خداحافظی کنی
استراحت مطلقم تو خونه متاسفانه کل سایت رو خوندم استرس گرفتم 🤣🤣🤣 هنوز اسم هم انتخاب نکردیم
ای جان عزیزم، ان شاء الله به سلامتی فارق میشی، انتخاب اسم هم خیلی سخته واقعا، من جات بودم آمیرزا بازی میکردم بجا نی نی سایت سر دخترم کل نه ماهو از بیکاری آمیرزا بازی کردم الان ماشاء الله خیلی باهوشه و جلوتر از سنشه