2777
2789
کجا رفتن هانیه جون ممنون که راهنمایی میکنی 

عزیزم یزد رفتن اما نمیدونم پیش چه دکتری رفتن، اونجا مراکز ناباروری بری خودشون راهنمایی میکنن باتوجه به مشکلتون🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تو این تایم که باردار شدید یادتونه سن بارداریتون چه جوری حساب شد؟ سن سونو با پریودیتون برا ...

سلام عزیزم دقیق یادم نمیاد ولی تفاوت یکی دوهفته ای طبیعیه به خاطر اینکه مثلا من اگه ۳۰شهریور آخرین پریودم باشه و ۳۰مهر بی بی چکم مثبت شده باشه از نظر خودم ۴هفته سن بارداریم هست اما از نظر سونو لقاح دوهفته س انجام شده چون تخمک گذاری روز دوازدهم یا بیشتر اتفاق میافته برای همین تفاوت دوهفته ای کاملا طبیعی هست، و البته که سونو هم خطا داره و ممکنه کم و زیاد بزنه

سلام عزیزم دقیق یادم نمیاد ولی تفاوت یکی دوهفته ای طبیعیه به خاطر اینکه مثلا من اگه ۳۰شهریور آخرین پ ...

اخه برای همه اختلاف داره برای هر کی رو تو سایت میخونم تفاوت داره ولی برای من برابر از اول تا الان یکی🫤🤔

اخه برای همه اختلاف داره برای هر کی رو تو سایت میخونم تفاوت داره ولی برای من برابر از اول تا الان یک ...

خب چه اشکال داره که برابر باشه عزیزم  حالا که نزدیک زایمانت هست برو بگرد دنبال اسم های خوشگل، برو شروع کن لباسای خوشگل دیدن و خریدن، فصل گلابی اومده حتما بخور روی زیبایی تاثیر داره سوره واقعه رو حتما بخون انرژیتو نذار رو این چیزا عزیزم، لذت ببر بخواب، وقتی دنیا اومد باید با خواب با آرامش با همه چیز خداحافظی کنی  

خب چه اشکال داره که برابر باشه عزیزم حالا که نزدیک زایمانت هست برو بگرد دنبال اسم های خوشگل، برو شر ...

استراحت مطلقم تو خونه متاسفانه کل سایت رو خوندم استرس گرفتم 🤣🤣🤣 

هنوز اسم هم انتخاب نکردیم 

استراحت مطلقم تو خونه متاسفانه کل سایت رو خوندم استرس گرفتم 🤣🤣🤣 هنوز اسم هم انتخاب نکردیم

ای جان عزیزم، ان شاء الله به سلامتی فارق میشی، انتخاب اسم هم خیلی سخته واقعا، من جات بودم آمیرزا بازی میکردم بجا نی نی سایت  سر دخترم کل نه ماهو از بیکاری آمیرزا بازی کردم الان ماشاء الله خیلی باهوشه و جلوتر از سنشه