2777
2789
مبارکههههه.دعا کن منم فردا دست پر برگردم از بیمارستان...انتقال دارم

انشاالله عزيزم برات صلوات فرستادم 🌹🌹

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ته دلم امیدوارم شادی مثبت بودن برگه آزمایش از ته دل احساس کنی 

مرسی خانمی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
توسل کن به حضرت ابوالفضل بی جواب نمیزاره تو رو من تو روزایی که امیدم از همه جا بریده بود بهش پناه ب ...

ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی🌸🌸🌸

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دیشب طاقت نیوردم رفتم اورژانس ازمایش دادم بتام 355بود خداروشکر انشاالله قسمت همه منتظرا بشه

مبارک باشه عزیزم😚 خدا رو شکر که آخرش طبیعی باردار شدی.. خیلی مواظب خودت باش انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

سلام هانیه جان خدارو صد هزار مرتبه شکر دعا کن این شادی نصیب ماهم بشه. عزیزم شما زیر یه پستی گفته بودی شوهر دختر عموت اسپرمش صفر بوده و یه دکتر بهش رژیم داده و درنهایت اسپرمش زیاد شده. یه خواهشی ازت دارم اسپرم همسر منم صفره لطف میکنی شماره و آدرس اون دکتر و برام از دختر عموت بگیری ممنون میشم این لطف بزرگ و بهم بکنی خدا خودت و بچه عزیزت و خونوادت و حفظ کنه🙏

سلام هانیه جان خدارو صد هزار مرتبه شکر دعا کن این شادی نصیب ماهم بشه. عزیزم شما زیر یه پستی گفته بود ...

سلام عزیزم ممنونم گلم. ان شاء الله بزودی دامنت سبز بشه فداتشم. والا اون دکترو دیگه ادامه نداد چون نتیجه نگرفت چندسال. رفت یجای دیگه از نخاعش اسپرم گرفتن اگه اشتباه نکنم و اینطوری بچه دار شدن