2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین سی ویتالایر خریدم برای پوستای چرب مناسب نیست ولی خشک خوبه فلوئیدی مای هم برای پوست چرب عالی ...

فلوئیدی مای رو میزدم لک اورد صورتم 

پوستم خشکه منم 

ویتالیر ک میگی ویتامین سیشو خریدی ضد آفتابه؟

یا شویندش

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

پوستم مختلطهضدآفتاب سان سیف رنگیخیلی راضیم

عزیزم محافظت کامل رو داره؟

آخه من شنیدم چون کاور بالایی داره نمیشه زیاد ازش استفاده کرد و محافظت کافی رو نمیده

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

فلوئیدی مای رو میزدم لک اورد صورتم پوستم خشکه منم ویتالیر ک میگی ویتامین سیشو خریدی ضد آفتابه؟یا شوی ...

واقعاا؟؟ خیلی شنیدم که مای لک میاره اخراشم هست اگه میگی خوب نیست که ی مدل دیگه از ویتالایر بگیرم 

ضدافتابش رو میگم اونم فلوئیدی بود، میگن مدل ضدلکش که جلدش خاکستری سفیده سبک تره برای پوست مختلط و چرب

عزیزم محافظت کامل رو داره؟آخه من شنیدم چون کاور بالایی داره نمیشه زیاد ازش استفاده کرد و محافظت کافی ...

والا گلم من برعکس شنیدم

من همیشه بدون رنگ میزدم لافارر مخصوص پوست چرب

اونم خیلییی خوب بود اصلا نمیماسید و پوستو‌براق نمی‌کرد بودم جذب میشد فقط ی کم بد بو بود

این حالا رنگیه و کاور داره یسریا میگفتن رنگیا محافظت شود بیشتره...من ک نکته بدی ندیدم ازش

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

پریم مناسب پوست چربخیلی سبک و خوبه و باهاش راحتم و مقاومتش در برابر آفتاب هم خوبه قبلا چند برند دیگه ...

عزیزم مدل رنگیش که کرمیه رو استفاده میکنید؟