2777
2789

رفته مسافرت کاری چن روزیه یه امروز چن دیقه وقتش آزاد بود زنگ زد بعد خب همه زن و شوهرا دیگ متاهلا میدونید گاهی پشت گوشی دلتون میخواد کِرم‌بریزید واسه هم چمیدونم شیطونی کنید😃 بعد داشتم همین کارو میکردم شوهرم فوری  گف نه نه نه نمیشه جاش نیس نگو بعد گف اها گوشیو بده مریم(خواهرشوهرم) ... واقعا ک بی ادبه بی ذوق😒😃درسته اون شاید جاش نبوده حرف‌بزنیم اما منم کلی‌ تو ذوقم کرد واااقعااااا  

بیرون از خونه مردا عجیب میشن ولله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی 😂😂 ما هم احتمال شنود تلفن های محل کار همسرم هست و خیلی مراقبه چیزی نگیم.. البته من کار خودمو م ...

عزیزم سایشون مستدام ... ن خب شنودم بشه خودشون خجالت نمیکشن گوش‌بدن؟😂 وقتای دیگه سرکاره گاهی وقتا ازین‌حرفا میزنیم میگه بزن دیگه ما از رو درآوردیم بعد ب شوخی میگم خب سلام اق داداشا اخویا حاجیا دودیقه مکالمه های مارو گوش ندین تایم خلوت داریم انقد میخندیم😂 ولی خب در این حدم نیس بشینن همه چیزو گوش بدن حالا موقع مسافرت کاریاشون نمیدونم دیگ خبر ندارم امروز‌ ک تو ذوقم خورد 😒