2777
2789
عنوان

دوستان انقد به من حسادت نکنین

211 بازدید | 13 پست

درسته که هم پریودم 

هم سرماخوردم 

هم امتحان دارم 

و خیلی خوشبختم 

ولی حسادت خوب نیست 

🧿🧿🧿🧿

و من شر حاسد اذا حسد 

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

🤣🤣🤣🤣🤣

تو رو خدا به نیت اینکه آبروی من و عزیزانم حفظ شه و هیچ وقت کسی برا من و عزیزانم شر و دردسر و بی آبرویی درست نکنه و انشالله تو این هفته برم ارتوسرجری کنم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای تا کمتر 6 ماه دیگ حتما بدون شر و منت کنم و مشکلات تنفسی و بلع و جویدنم خوب شه و خیلی زیبا شم با جراحی فک کردنم دعا کنید😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه کن:یه چیزای هم تو داری که من ندارم مثلاااا عقده🎀

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

🤣🤣🤣🤣🤣تو رو خدا به نیت اینکه آبروی من و عزیزانم حفظ شه و هیچ وقت کسی برا من و عزیزانم شر و دردسر ...

❤️

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

درسته من تو دوره pms ام هم ویروس جدید گرفتم هم با شوهرم دعوا کردم قهریم هم بچم یکسره اذیت می‌کنه هم ...

عزیزم همیشه بگو و من شر حاسد اذا حسد

عالیه

چند روز دیگه هم امتحان نهایی داریمبه قول استارتر واقعا حسادت خوب نیست😔😊

😂😂😖