2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ناخن کار شدن چیه چ لاینی برم بالاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 107 پست
کوتاهی ک کاری نداره همه ارایشگرا بلدنی دلم با رنگ موعه ی دلم با ناخنموندم وسطططنمیدونم چ غلطی کنمشین ...

تا جایی که من دیدم کسانی که کوتاهی درست و حسابی بلد باشند کم هستند. همینطور هم رنگ مو متخصص لش زیاد نیست.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا بدونم هزینه لاک ژل اینا چقدرهاگ شروع کنم باید خیلی قیمت پایین کارکنم

حرف زدنی ناخنکار من میگفت هزینه هاش در مقابل درامدش بالاس 

پیجایی که وسایلشو میفروشن دنبال کن قیمتا رو مقایسه کن 

اره اولاش باید قیمت مناسب کاشت کنی

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

هزینش ک اتفاقا زیادهکلی متریال میخوادولی میترسم مشتری نداشه باشم

نسبت به لاین های دیگه مناسب هست 

کیفیت کارت اعتبار کارت هست باید تبلیغ خوب داشته باشی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اره. بوش بشدت براي ريه بده. خييلي اذيت ميشي. بنظرم لاين رنگ خيلي طرفدار داشته باشه. اكثرا هم انجام م ...

رنگم بوی دکلره و رنگ ریه رو داغون میکنه اگه به اسیبه

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

عزیزم ناخن سخته کارش اما عالیه درآمدش ولی باید بری بالا شهریکی از دوستام سالنی ک کار می‌کرد سعادت آب ...

ن من از شهرای کوچیک زنجانم

ولی اینجاهم ناخنکار زیاده

ولی حس میکنم ناخنکار خوب کمه

اونایی ک کارشون خوبه هم  زیاد پول میگیرن

مگه من گفتم کار درستیه؟من اصلا در جایگاهی نیستم بخوام در مورد مسائل خصوصی و علایق مردم نظر بدمکاش هم ...

عزیزم هزاران راه قشنگ تر دیگه برای کسب درآمد هست. ماهم که دست و پای ایشون رو نبستیم. 

فقط نظر شخصی مون رو گفتیم. 

سعی کن از درون آرامش داشته باشی❣️

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

افرين خانم فتوا دهنده. چه قشنگ كلاه شرعي سر خودت بقيه ميذاري. ميخوايي ناهن كاشت كني،كاشت كن. ولي لاز ...

احکام دین باتوجه به گذشت زمان و ورود چیزهای جدید ب جامعه بشری تغییر میکنن همه چی تغییر میکنه حتی احکام دین چون دین اصل انسانیته ولی فکرهای شماها در هزارو اندی سال قبل می مونه و تغییر نمیکنه! 

چرا غسل ترتیبی میدی؟ چرا غیل ارتماسی نمیدی؟ چرا؟ اصل غسل کردن ارتماسی بود، جرا تغییرش دادن؟ چون خزینه و حوض شستشوی حمام ها تبدیل شد به دوش! پس دین و ارکان و اجزا و احکامش همه قابل تغییره منتهی اخوندها ب نفعشون نیست ک تغییرات رو وارد کنن همه رو رد میکنن مغزهای زنگ زده و خالی هم ازشون پیروی میکنن!

اگر دنبال یه حرفه پرطرفدار و با درآمد هستی که زیاد هزینه نداشته باشه، ناخن‌کار شدن می‌تونه انتخاب خو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

ب نظرتت ارزشش داره؟اگ بخوام با تخفیف زیاد شروع کنم سودی داره برام

احکام دین باتوجه به گذشت زمان و ورود چیزهای جدید ب جامعه بشری تغییر میکنن همه چی تغییر میکنه حتی احک ...

باشه. 

تو هرجور دلت ميخواد با دين رفتار كن. 

رو حرف و قواعد خدا هم حرف بزن. 

باريكلا. 

ديگه ريپ نزن. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

باشه. تو هرجور دلت ميخواد با دين رفتار كن. رو حرف و قواعد خدا هم حرف بزن. باريكلا. ديگه ريپ نزن.

من یک بار دیگه تکرار می کنم.

رابطه جنسی مرد متاهل  با هزار کنیز و صیغه هم شرعی هست. روت میشه از این کلمه به عنوان دلیل درست بودن کارها استفاده  کنی؟ 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685