2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ناخن کار شدن چیه چ لاینی برم بالاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 107 پست
من یک بار دیگه تکرار می کنم.رابطه جنسی مرد متاهل با هزار کنیز و صیغه هم شرعی هست. روت میشه از این ک ...

اگر چيزي از لحاظ شرعي مشكلي نداشته باشه اره. قبول ميكنم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکاپ هزینه اش بالاست ، هزینه آموزش از ۵ میلیون به بالاست، بعدش هم حتما باید بری دستیاری. برای دستیاری باید ورودی بدی از ۱۰ میلیون به بالا . وسایلش گروونه مثلا یک پالت سایه مورف ۱۰ تومنه در کنار پالت سایه های دیگه ای هم میخوای و...
مژه هزینه کم داره و زود وارد بازار کار میشی ولی باید کارت خوب باشه و پیج اینستاگرام خوب داشته باشی
لیفت ابرو ،‌باید قبلش برداشتن ابرو خوب بلد باشی چون ممکنه یکی با ابروی خراب بیاد پیشت لیفت کنی و بعدش گردن نگیره که ابروهاش خرابه ، باید بلد باشی بهش بگی کجای ابروهاش خرابه و بتونی قانعش کنی
ناخن خوبه، درامدش برکت هم داره ولی بازم پیج خوب میخواد
شینیون درامدش خوبه ، دستیاری باید بری ، اتو مو و بابلیس و... باید بخری

به پروتئین تراپی مو و فیبرز ابرو و چیزهای اینجوری هم فکر کن
به حرفایی که خارج از سوال و تاپیکت زده میشه هم فکر نکن، مردم همیشه حرف میزنن، در واقع فقط دوست دارن حرف بزنن ولی دوست ندارن قبلش فکر کنن

میکاپ هزینه اش بالاست ، هزینه آموزش از ۵ میلیون به بالاست، بعدش هم حتما باید بری دستیاری. برای دستیا ...

فک کنم هزینه میکاپ خبر نداری هزینه اموزش مبکاپ پرسیدم ۲۰تومنه ک با متریال ۴۰اینا میشه خیلی بالااااسسس

ن بابا من ب حرفای بقیه توجهی ندارم اگ عرضشو داشتم خودشون میرفتن یاد مبگرفتن

من بین ناخن و رنگ مو موندم نمیتونم تصمیم بگیرم فقطم از نداشتن مشتری میترسم

بنظرتون اگ ناخ شروع کنم ب درامد برسم میتونم بعدا برم رنگ اینا یادبگیرم یا اول رنگ شروع کنم

یکیم مبترسم ناخن اینا یهو از چشم همه بیوفته چون امسالم خیلی قیمت کاشتش بالارفته

شما داری گناه کبیره با ناخن کاری مقایسه میکنی؟😁

در مثل مناقشه نیس عزیزم برای فهم مطلب گفتم اینکه اگاهانه به کسی بگیم به ما صدمه بزنه اگاهی وخواست خودمون از بار گناه طرف مقابل کم نمیکنه

فک کنم هزینه میکاپ خبر نداری هزینه اموزش مبکاپ پرسیدم ۲۰تومنه ک با متریال ۴۰اینا میشه خیلی بالااااسس ...

کجا رفتی بهت گفتن ۲۰ میلیون هزینه آموزش میکاپ ؟
الان شیما وفایی که برند شده ، دوره میکاپ ۰ تا ۱۰۰ ، ۱۴ میگیره
تو ونک راحله راد  ۷ تومن میگیره
از ۵ به بالا میتونی پیدا کنی کلا
من پارسال همه دوره هارو رفتم در جریان قیمت هستم.

الان ۹۰ درصد مردم ناخناشون ژلیش و کاشته. همه به ترمیم هم احتیاج دارن
اینکه زودتر به درامد برسی ناخن بهتره
ولی درامد رنگ خیلی خیلی بالاتره ، یک دوره دستیاری هم داری 

میکاپ هزینه اش بالاست ، هزینه آموزش از ۵ میلیون به بالاست، بعدش هم حتما باید بری دستیاری. برای دستیا ...

من با بچه کوچیک نمتونم دستیار اینا باشم اخه

بنظرم ناخن بهتره