2777
2789

همش معزل لباس داره رفتم براش شهرو زیر پا گذاشتم یه شلوار عالی خریدم که جنسش محشره هم خیلیی راحت هم بشدت شیک و جنس خوب

گفتم دیگه اینو یه مدت خوب میپوشه اینقدر جنسش خاص بود ک خودش گقتی دید گفت بهترسن جنسی هست ک تا حالا دیدم حالا دیشب از سر کار اومو دیدم لباسش یجوریه خیلی داغونه گفتم چرا باز شلوارای قبلیتو پوشیدی گفت ن جدیده هست تازه 2بار پوشیده ها😐😐😐بهش میگم چه بلایی سر این بدبخت اوردی با این جنسی ک داره تو 2روز به این حال افتاده میگه ول کن بیخیال باز میخری😐😐حالا من لباس زیاد دارم اما اینقدر خوب نگهمیدارم یکی از شلوارام مال8سال پیشه خنوز نوعه میپوشم ببینی باورت نمیشه میگی تازه خریدم😐😐😐

دلم میخواد دوربین وصل کنم بهش ببین چیکار میکنه بااین لباسا

شوهر منم هر وقت لباس نو میخره میپوشه میره کاپوت ماشین و میده بالا دست مالی میکنه موتور و این داستانارو گند میزنه به لباس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس همسرمن ی شلوار پیراهنو قشنگ میتونه ۱۰سال بپوشه بامن اشناشده از زمان دوستی بزور میبردمش خرید بعد ازدواجم خودم براش میخرم وگرنه همشون نو هستن و دیگ هم نمیخره لباسای دوران دانشجوییش همه نو نو موندن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

فقط اخرش😂😂😂😭

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شوهر من خیلی مرتبه اصلا نه لباسشو من میشورم نه اتو

کلا خودش همکار میکنه از من خیلی اراسته تره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

زیاد بی سلیقه نیست شوهرم 

ولی پدرم رو در میاره تا لباس باب میلش باشه تو این ده سال انقدر لباس خریدم و نپوشیده دادم ب این و اون مثلن س رنگ لباس بیشتر نمیپوشه بیرون سفید طوسی مشکی 😐😐😐

کاربری دومه 😐😐🤐
مردا ،لباس بیرون،تفریح،خونه،جنگل،کوه،ولشون کنی استخر و دریا و شنا،تعمیر ماشین،بنایی،گچکاری و....همه ...

دقیقااا ببین این شلوار اصلا عجیبه جنسش محشرره باید از نزدیک ببینی بفهمی چی میگم ینی گفتم دیگه این عایله خراب نمیشه الان بیا ببین من همش حس میکنم شلواره رو جایی با لباس یکی دیگه عوض کرده در این حد🤣🤣🤣بعد دیدم گشت شلوار نخ کش شده میگم چیه نمیگه تا فهمیدم رفته نشیته رو بلوک سیمانی به اون زبری خو شلوار معلومه ب گا میره