2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟؟؟

337 بازدید | 36 پست

خودم قورمه سبزی باسالاد کاهو

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

نداریم😅 ساعت تازه۶ هنو باید فک کنم🤔

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
شپردزپای

چی هست؟

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
چی هست؟

خیلی اسونه با گوشت چرخ شده که باید مثل گوشت ماکارونی امادش کنی ( من قارچ‌و فلفل دلمه هم میزنم)، به چندتا سیب زمینی ابپز هم یه تخم مرغ بزنی و یکمی سبزی خشک معطر و کره ، باهاش گوشتت رو‌کاور کنی، یکم پنیر بپاشی روش اگر دوست داری و بذاری نیم ساعت توی فر.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .