2777
2789

سلام دوستان عزیزم

دوستان عزیزی که حیوون خونگی دارید...

لطفا درک کنید که بعضیا فوبیای حیوانات دارن. همه نباید حیوان خانگی شما رو دوست داشته باشن.

مم خودم عاشق حیواناتم ولی متاسفانه ازشون میترسم. چند بار تلاش کردم ترسم برطرف بشه و تونستم یک سگ رو بغل کنم. با اینحال صدای پارس سگ منو می‌ترسونه 

خانم همسایه ای داریم که سگ دارن و هربار ‌میخوان سوار آسانسور بشم و ایشون هم هستن سوار نمیشم. متاسفانه برخوردشون بسیار بد و نامحترمانه س. خانم عزیز میترسم دست خودم نیست چرا بهت بر میخوره؟😊

زندگی زیباست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال ایتجام تاپیک زدم سر همین ترسم از یه اقا شکایت کردم

یسری ادمها واقعا حیواندوست و سرپرست حیوان نیستن حیوان ازار و مردم ازارن اینارو راحت نزارین 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم همین مشکل رو دارم خیلی دوست دارم ولی میترسم حتی میخواستم بخرم که از ترسم کاسته شه

یه سری یکی سگشو میبرد ترسیدم یه طرف دیگه رفتم خیابون داد زد نجس خودتی فلان بهمان این سگ از شما انسانا بهتره

درصورتی که ربطی به بهتری بدتری نداره شاید بترسم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

نمیدونم چرا نمیخان بفهمن حیوان جاش توی خونه نیس

یا گربه تو دست پاشونه

یا سگ 

حالا سگ نگهبان برای خانه های ویلایی یا باغ فرق میکنه ک اونم توی حیاط بسته میشه

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

چرا باید مهم باشه برخورد اونا؟...همونطور ک ترس و رفتار شمام برای اونا بی اهمیت باید باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم خیلی میترسم کلا از تمام حیوانات شاید باورت نشه یه عروس هلندی دخترم داشت بعضی مواقع از قفس میاوردش بیرون اینقد میترسیدم نیاد رو دستم که دخترم و راضی کردم بدش به عموش

من گربه دارم و کسایی که فوبیا دارن رو درک میکنن وقتی قرار بیان خونه ام میذارمش توی اتاقم تمام وسیله ...

آفرین به درک و شعور شما👌

زندگی زیباست...