2777
2789
عنوان

بوی بد دستشویی

358 بازدید | 29 پست

سلام عصر بخیر به همگی...خونه نوسازه ولی ۶ ماه که گذشت بوی دستشویی پا شر.. منم باردارم بوش میکشه منو...حتی وقتی بچه میاد بیرون از دستشویی بوش رو روی تن و موهاش حس میکنم بماند که بوش کلا تا تو هال میاد...بوی خاصی هم هست...گاهی کاشی های کف رو که با جوهر نمک میشوریم بوش کمتر میشه ولی نمیره کسی پیشنهادی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقط حس می‌کنی یا بقیه هم حس میکنن .چون تو بارداری بویایی آدم خیلی شدید فعال میشه.پشت بوم هم بره همسرت نگاه کنه شاید لوله هواکش دستشویی ایراد داره .چند بار ای داغ جوش بریز داخل کاسه دستشویی هر بارم سیفون بزن بگیرم بزار

هواکش نداره ؟ هر کی میره دستشویی بهش بگو با آب داغ خودتو نشور ‌. از اول خلقت انسان خودشو با آب سرد شسته و چیزیش نشده . الآن‌مردم نانازی شدن با آب داغ خودشونو میشورن بوی گند مدفوع بلند میشه . آفتابه هم پر کنن بریزن . تو خونه ماکهم اینجوریه میگم لامصب ها میرید توالت آب سرد رو باز کنید رو اون مدفوعتون هم آب سرد بریزید بخارش در نیاد . 

اگه آپارتمان هستید راهی نداره متاسفانه 

اگه ویلاییه حتما سیفون رو بکشید هر بار که میرید ، بذارید آب زیادی هم بره 

خیلی بوش کمتر میشه 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شیشه ی عطر ...بوگیر...هیچ فایده نداره ..‌به منم گفتن احتمالا مال فاضلابه چند روز خونه نباشیم بو نمیده ...مشکل جز خودم اینه که مهمون میاد آدم خجالت میکشه بوش تا وسط هال پذیرایی میاد