2777
2789
عنوان

اونایی که عشق ابدی میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 83 پست

خب بزارید دخترارو براتون تجزبه و تحلیل کنم😂

اول نگار خیلی جذابه و خوشگله ولی ذات درستی نداره حسوده و میخواد با همه همزمان باشه انگار

طناز سیاست داره و میدونه چجوری با لوس بازی و بچگونه رفتار کردن خپدشو تو دل بقیه جا کنه و حاشیه رو از خودش دور کنه و تمرکز بقیه رو به خودش جلب نکنه پس یه ادم با سیاسته ولی همونم ذات خوبی نداره چون به هرکی میرسه سریع بوسش میکنه قسمت قبل پاتنر نگارو بوس کرد حین رقص

سودا مظلومه و حس میکنه چون سنش بالا تره پس باید با امیر حسین باشه که اونم سنش از بقیه بالا تره یجورایی حس میکنم بخاطر سنش اعتماد بنفسش یکم اومده پایین

زهرا هم بلد نیست چیکار کنه سیاست نداره حس میکنم همون اول کاری وقتی دید هیچکس محلش نمیزاره از جمع جدا شد

ماهرخ نظری ندارم باهوشه و با سیاست و مدیریتش خوبه و تونست بهترین آدمی که اونحا بود یعنی میلاد رو سریع بر داره البته انتخاب میلاد بود ولی خب ماهرخ هم چراغ سبز نشونش داد

دیگه کی‌مونده؟😂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیکسییی با اون صداش🤣🤣🤣

اون تازه اومده ولی خب نشون میده دختر عاقل و ساکتیه برعکس ظاهرش چون ترانه همون اول حاشیه درست کرد

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

دقیقااا مشخصه چقدر هم ضربه خورده تو زندگی واقعی نمونش دوستی با علی پس الکی فک میکنه زرنگه من اینم من ...

سیاوش که معلوم نیست فازش چیه

اومده جزیره که بیشتر از قبل سینگل بمونه انگار 😂

خودشم میگه من دختر وحشی میخوام. همچین پسرایی انرژی مردانه پایینی دارن  

طناز رو من اوایل خوشم میومد... بعد اونجا که به سودا گفت تو اگه روشت جواب میداد تا الان شوهر کرده بودی بیشتر ازش بدم اومد

خیلیم خنگه! حتی اون فرشادم صداش دراومده بارها گفته تو چقدر خنگی که به شاهین حق انتخاب میدی ولی به خودت نه!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم