2777
2789
عنوان

بچه ها زن داداشم قهر کرده رفته

4076 بازدید | 99 پست

زن داداشم قهر کرده رفته داداشم برای زن داداشم ماشین خریده رانندگی می‌کنه هر ماه پنج میلیون پول میده طلا داره خونه داره اسم ماشین به اسم زن داداشم زده دو تا بچه داره متاسفانه بچه اولش یه کم عقب ماندگی داره هر جا می‌ره داداشم هیچی نمیگه داداشم الآنم قهر کرد رفت داداشم میگه طلاق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینم بگو داداشت چیکار کرده که زنش رفته!

یه زن با این همه امکانات مگه مریضه خونه زندگی و بچه هاشو ول کنه بره حتما چیزی دیده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اشتباه از داداشته  چون بعضی خانوما  باید کنترل بشن تا آزادشون بزاری  چون همه خانوما جنبه اینو ندارن که همه چیو به اسمش کنی ازت تشکر کنه و قدردان محبتت و اعتمادت بشه...

ایشون باید زنشو کنترل میکرد  که اشتباه کرد  چون طرف میبینه همه چی داره خب مهریشم میگیره  هر هر به تو خانودتم میخنده

مَتی تَرانا وَ نِراک 

پرسیدم زن داداشم میگه مشکل خانواده نیست مشکل من با شوهرم هست داداشم میگه من تحمل را ندارم طلاق مامانم گریه می‌کنه میگه از صبح میرم سرکار تا شب شب هم میرسم غر میزنه پول خواست دادم ماشین خواست دادم مسافرت خواست برم گفت کاشت ناخن کاشت مژه همه چی خواست کردم 

هیچ زنی تاکید میکنم هیچ زنی نمیتونه رابطه عاطفی و عاشقانش رو ترک کنه مگر اینکه به عنوان یه مرد انقدر دلسردش کنه که میگه بیرون از رابطه امنیت بهتری دارم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂