2777
2789
عنوان

اگه با کسی قهرباشین مادرش فوت کنه

261 بازدید | 25 پست

مثلا ۸ سال قهرباشین مادرش فوت کنه  چیکارمیکنید 

تجربه مشابه دارید؟

از دوستان اشنایان 

چه کار کردن 

اگر رفتن چجوری رفتن 

تسلیت میگم تلفنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایش بیتمرزد. میری یه تسلیت میگی و میشینی یه گوشه والسلام ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خیلی سخته، ولی بری بهتره هرچند از دور بری

چون بعد میگه حتی مادرم فوت کرد هم نیومد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بستگی به علت قهر داره

یه خانواده هستن باهاشون قطع ارتباطم و فرقی نمیکنه برای ما و اونا چی پیش بیاد، دیگه حاضر نیستم ببینمشون

اما قهر و دلخوریای عادی رو اینجور مواقع میذارم کنار و یه سر میرم و مراسم و یه تسلیت میگم میام

خب اخه اخلاقای خودخواهانه و همین بی ادبیاش باعث قهرمون شده

عیب نداره ، این مورد فرق داره . بعدش دوباره قهر کن . ولی این تسلیت رو حتما انجام بده .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من حتما میرم تسلیت میگم و سعی میکنم اگه نیاز داره کنارش بمونم، هرچند اون محل نده بالاخره داغ مادر دا ...

من واقعا متاسفم  و ناراحت ولی متاسفانه این چیزا حالیش نیست و خیلی بی ادبیا کرده بهم