2777
2789
فضایرمجازی آدم های دور و بهم نزدیک و آدم های نزدیک از هم دور میکنه.رفیقات یعنی همه اینجان🤣

بعله رفیقام همه اینجان....خب بیشتری هاشون هم همشهری خودم هستن... بعد وقتی با محیط بیرون و دوستای بیرون و گذشته ازتباطی نداری دیگ مجازی باشه یا نباشه فرقی نداره....من اینجام نیام با اونا ارتباطی ندارم

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما وقتتون بخیر من تازه دو هفتس عضو سایت شدم بلد نیستم تایپک بزنمکسی میتونه کمک کنه بهم ؟

اون بالای صفحه نوشته تاپیک رو اون میزنی بالا عنوان ک میخوای پایینم متن مورد نظرتو مینویسی و ثبت و درجش میکنی دیگ کاری نداره 

ولی ارتباط مجازی نمیتونه جای واقعیتو بگیره

برا من گرفته..وقتی بدون هیچ وقت واقعی نیس میتونی باور خودتو تغییر بدی 

من از وسط آشپزی و بازی با بچه به شما سلام میکنم😂😂

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

سلام خانما وقتتون بخیر من تازه دو هفتس عضو سایت شدم بلد نیستم تایپک بزنمکسی میتونه کمک کنه بهم ؟

یدونه زدی که

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️                                                    

برا من گرفته..وقتی بدون هیچ وقت واقعی نیس میتونی باور خودتو تغییر بدی

ببخشید خانم محترم میتونم بهتون درخواست بدم آشنا بشیم 

ببخشید خانم محترم میتونم بهتون درخواست بدم آشنا بشیم

جووووون عشقمی 

ن مگ کوری امضام نمیبینی بهت میخندم پرو نشو خخخ

جووووون عشقمی ن مگ کوری امضام نمیبینی بهت میخندم پرو نشو خخخ

پشیمون نمیشینا 

من جنتلمنم 

من جنگی بیمه 

کنگستر بیمه