2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

حرف تو حرف
سلطان و شبان
رابین هود
زیرگنبد کبود قصه گو نشسته بود، آقای حکایتی
علاالدین و غول چراغ جادو
دیو، جادوگر، قلعه، 
کاش و کاشکی
افسانه توشیشان
پسرشجاع
دوقلوها
گالیور
چوبین
آقای حکایتی
میتی کومان
ایکیوسان
پرین
کوزت
زیزیگولو
نیلز
مدرسه والت
حنا دختری در مزرعه
چاغ و لاغر
پسر کوهستان
بچه های کوه تاراک
خرس های مهربون
سندباد
پینوکیو
مبصر چهار ساله کلاس
ملوان زبل
کارتون جیمبو
افسانه توشیشان
المپیک حیوانات
هایدی
دهکده حیوانات میشا
دانلود سریال علاءالدین ۱۳۷۴ با کیفیت عالی – همه قسمت ها – بهرام شاه‌محمدلو – کارگردان : بهرام 

آقای حکایتی
بیگلی بیگلی و انگوری 
موش و گربه
کارتون میگ میگ
کارتون مگ مگ و دوستان زبل (قیچ قیچ مار).

پسندیدین؟؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

سلام بر مهدی

سلام بر حسن

سلام بر فاطمه زهرا

سلام بر امام رضا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش چیشد ؟ داشتی کارتون معرفی میکردی یه دفعه زدی زیر صلوات؟

گفتم تا اینجا اومدین یه ثوابی هم هر دومون کاسب شیم.

استفاده از فرصت ها....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بی ادب

جسارت نکردم ....

من باب طنز و تلطیف خاطر عرض کردم

طنزت جالب نبود

اصلا منظور خاصی نداشتم... 

عجب

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

من همونم که لین فرستادید..... 

رفتم دیدم. خب بنده خدا گفته سوال بپرسید و ادعای زیادی نکرده ... میتونه قصدش کمک باشه....

من باهاش آشنایی ندارم چند لحظه قبل با لینک شما رفتم دیدمش

بهترین جا: آغوشت. بهترین لحظه: نگاهت. بهترین حس: دستات. بهترین زمان ..... اینجاشو تو بگو😘. می بینی عشقم حالمو؟ 😔😔