من همسرم درامد زیاد نیست قسط قرض تا ماه پیش نداشتیم یهو رفتیم تو قرض بعد میخواست پول بده حتما باید میگفتم اونم 100 تومن 300 تومن 500 دیگه بیشتر نمیشه فقط برای خرید عیدم 2 تومن زد برام و همین اون وقت من چند وقت کار میکنم صاحب کارمون مشترک حقوق من و ریخته برای شوهرم حالا میخوام ازش بگیرم میگه نصف من نصف تو دستش تنگه میدونم ولی گفتم من و تو نداریم پول تو حساب من باشه که شصت بار زنگ نزنم بگم چی شد ریختی یا نه بهش بر خورد منم کارت و برداشتم خودم ببرم کارت به کارت کنم حالا با این شرایط نصف بزنم یا همشو میترسم ناراحت شه ولی کار کردن با بچه خونه داری حقوق کمتر از همسرم واقعا سخته
مشاور رایگان ۱۴۸۰ آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
همه پولتو بزن،، یبار ناراحت بشه بهتر از اینه که هربار بخوای اینکارو کنی و بشه عادت، بعدم به صاخبکارت بگو برای خودت بریزه! یعنی چی ریخته به حساب شوهرت
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
شاید بهت اعتماد نداره برای خرج کردن مثلا من شوهرم دست خودش نیس میره چیزای الکی میخره و من تو خرج کردن بهش اعتماد ندارم با اینکه حقوق خودشه من خانه دارم ولی خرید خونه با منه یکم درکش کن ب صاحب کارتم بگو حقوقتو برا خودت بریزه ولی اگه شوهرت کمک خواست کمکش کن
من درمورد این چیزا نظری ندارم که چقد میخوای کارت به کارت کنی ، فقط میتونم بهت بگم مطمئن باش چون خودتم کار میکنی به زودی زندگیتون به برکت میرسه و پا میگیره
بحث چقدرش نیست بحث اینکه من میگم اوکی خواستی من میدم ولی تو کارت خودم باور کن هزاررر تا نقشه کشیدم بعد بیاد بزنه تو ذوقت چیکار میکنی کلا 2 بوده 500 خرج شده
شاید بهت اعتماد نداره برای خرج کردن مثلا من شوهرم دست خودش نیس میره چیزای الکی میخره و من تو خرج کرد ...
اونم میگه تو خرج میکنی ولی واقعا ادم ول خرجی نیستم لازم دارم مثلا میخوام برم دندونم درست کنم یا مثلا فلان چیز بخرم که نیازمه ولی خب منم گفتم هر وقت خواستی بگو من میدم ولی تو حساب خودم چون ده بار باید زنگ بزنی واریز کنه
بزن به حساب خودت همشو تا الان حقوق تو نبوده شوهرت تونسته مدیریت کنه ازین ببعدم میتونه توهم پس انداز کن مثلا ماشین خونه زمین خریدنی کمکش کن اینجوری بیشتر به چشمش میاد. از الان بد عادتش کنی باید همیشه بدی به شوهرت بعدشم پول خودتو ازش به قول خودت گدایی کنی. به صاحب کارم بگو حقوقتو جدا به حساب خودت بریزه
هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔 تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.