2777
2789
عنوان

گدایی کردن پول از شوهر🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 54 پست
بنده خدا دلم سوخت براش کاش اگه میتونی کمکش کنی تا از این شرایط رد بشه

اخه زیاد نیست از کل حقوقم نصفشم نریخته کلا 2 زد بعد 500 دیشب خرج شد حالا میگه نصف کن همونو

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه پولتو بزن،، یبار ناراحت بشه بهتر از اینه که هربار بخوای اینکارو کنی و بشه عادت، بعدم به صاخبکارت بگو برای خودت بریزه! یعنی چی ریخته به حساب شوهرت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

شاید بهت اعتماد نداره برای خرج کردن مثلا من شوهرم دست خودش نیس میره چیزای الکی میخره و من تو خرج کردن بهش اعتماد ندارم با اینکه حقوق خودشه من خانه دارم ولی خرید خونه با منه یکم درکش کن ب صاحب کارتم بگو حقوقتو برا خودت بریزه ولی اگه شوهرت کمک خواست کمکش کن

چنده مگه

بحث چقدرش نیست بحث اینکه من میگم اوکی خواستی من میدم ولی تو کارت خودم باور کن هزاررر تا نقشه کشیدم بعد بیاد بزنه تو ذوقت چیکار میکنی کلا 2 بوده 500 خرج شده

شاید بهت اعتماد نداره برای خرج کردن مثلا من شوهرم دست خودش نیس میره چیزای الکی میخره و من تو خرج کرد ...

اونم میگه تو خرج میکنی ولی واقعا ادم ول خرجی نیستم لازم دارم مثلا میخوام برم دندونم درست کنم یا مثلا فلان چیز بخرم که نیازمه ولی خب منم گفتم هر وقت خواستی بگو من میدم ولی تو حساب خودم چون ده بار باید زنگ بزنی واریز کنه

بزن به حساب خودت همشو تا الان حقوق تو نبوده شوهرت تونسته مدیریت کنه ازین ببعدم می‌تونه توهم پس انداز کن مثلا ماشین خونه زمین خریدنی کمکش کن اینجوری بیشتر به چشمش میاد. از الان بد عادتش کنی باید همیشه بدی به شوهرت بعدشم پول خودتو ازش به قول خودت گدایی کنی. به صاحب کارم بگو حقوقتو جدا به حساب خودت بریزه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

همه پولتو بزن،، یبار ناراحت بشه بهتر از اینه که هربار بخوای اینکارو کنی و بشه عادت، بعدم به صاخبکارت ...

صاحب کارمون مشترک یعنی جفتمون برای اون کار میکنیم بعد واسطه من همسرمه دیگه شماره کارت منو نداده

حالا كه صحبتش پيش اومده كار رو يكسره كن و همه رو به حساب خودت بزن كه چوب دو سر چي چي نشي: هم دعوا و ...

منم حرفم همینه جفتمون برای یک نفر کار میکنم بعد گفته بزنه به حساب خودش زنگ بزنم به مرده شماره کارت خودم بدم بد میشه