2777
2789
عنوان

گدایی کردن پول از شوهر🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 54 پست
صاحب کارمون مشترک یعنی جفتمون برای اون کار میکنیم بعد واسطه من همسرمه دیگه شماره کارت منو نداده

چه كار زشتي كردي شوهرت

حالا بابت چيا داره قسط ميده؟ خونه خريديد؟ به نام كيه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاحب کارمون مشترک یعنی جفتمون برای اون کار میکنیم بعد واسطه من همسرمه دیگه شماره کارت منو نداده

ببخش ولی اینجور ک مشخصه از اول رو حقوق شما حساب کرده وگرنه چرا باید شماره کارت خودش وبده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به شوهرت بگو یا اگه ناراحت نمیشه خودت برو شماره کارتتو بده به صاحب کار بگو از ماه بعد به این بزن. میشه بگی شغلت چیه؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

باز خوبه تو سرکاری من باید ده بار یگم تا بزنه

بخدا منم همین ماه بخاطر همین موضوع شروع کردم هی زنگ بابا چی شد انگار گدا سر کوچم 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
منم حرفم همینه جفتمون برای یک نفر کار میکنم بعد گفته بزنه به حساب خودش زنگ بزنم به مرده شماره کارت خ ...

نه بد نميشه، بد كاريه كه شوهرت كرده و شماره كارت شما رو نداده و حقوق شما رو حق مسلم خودش دونسته

بخدا منم همین ماه بخاطر همین موضوع شروع کردم هی زنگ بابا چی شد انگار گدا سر کوچم

شوهر سابق من يه حرف خيلي خوبي ميزد: عنان مال خويش به غير نده، كه مال خود طلبيدن كم از گدايي نيست!

انجام نده این دوران میگذره خودتو خخراب نککن نزار فکر کنه درموقع تنگ درکش نکردی منم منم نکن یا کار نک ...

من میدونم شما چی میگی منت نزاشتم به خدا ولی برام سخته پولی که براش کلی نقشه کشیدم بزنه تو ذوقم من همیشه سعی کردم تو زندگی درکش کنم دندونم پوسیده نبردم درست کنم حالا الان اینجوری

از منی که تجربه دارم تو این زمینه و رکب خوردم قبول کن مردها هیچوقتتتتتتتتت قدردان نیستن و وظیفه میشه ...

سلام جدی می گی عزیزم.یعنی من که کلا کارت حقوقم دستشه الان ده سال کار اشتباهی می کنم؟؟برام سوال شد؟؟حالا این بنده خدا ۲بیشتر نیست ولی فکر کن شوهرش چقدر دستش تنگ هست گفته همونم بده

شوهر سابق من يه حرف خيلي خوبي ميزد: عنان مال خويش به غير نده، كه مال خود طلبيدن كم از گدايي نيست!

وای واقعا همینه🫡

ببین من تجربه خودمو بهت میگم 

من ۷ ساله ازدواج کردم ۴ سال بیکار بودم ۳ ساله رفتم سر کار شوعرمم اون اوایل تازه رفته بود سر کار کاملا بی پول بود به ندرت به مد پول میداد به ندرت چیزی برام می‌خرید بابام خرحمو میداد حتی یادمه عیدی به خاله و خانواده اش داد ولی به من نداد میدونی چرا چون عادت کرده بود یکی دیگه خرج منو بده بازم چیزی نگفتم تا اینکه رفتم سر کار اوایل میگفتم قسط زیاد داره ماشین می‌خوایم عوض کنیم هر چی درآمد داشتم میریختم وسط زندگی ولی شوهرم کوچکترین کمک تو کارتی خونه بهم نمیکرد عادت کرده بود هم برو سر کار هم درآمدمو عین اون خرح کنم تا اینکه به خودم اومدم گفتم وقتی تو تو کارای خونه شریک نمیشی منم تو خرج و مخارج شریک نمیشم اوایل براش سخت بود و غیر قابل هضم ولی الان کاملا پذیرفته و هیییچچچچ ادعای برای درآمد و حقوق من ندارع خلاصه بگم عادتش نده تمام شد رفت