2777
2789

الان همه به من حمله ور میشن میدونم ولی ببخشیدا بچه آینده میخواد زندگی میخواد خانواده خوب میخواد ولی شما شلوار خودتو نمیتونی بکشی بالا میری بچه میاری بعدم عقیدت اینه خدا روزیشو میده اره بابا نگاه کن ببین چندتا بچه تو خیابونن بدون روزی 

اگر هوش پایینی دارید بچه نیارید اگر مشکل مالی خانوادگی دارید بچه نیارید اگر روانتون سالم نیست بچه نیارید من خودم بچه ندارم پس نیاید بگید خودت چی بچه حیوون خونگی نیست بگی بخرم خسته شدم میدمش کس دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا باهات موافقم

ولی متاسفانه خیلیا بچه رو به چشم عروسک میبینن

بیاریم تنها نباشیم، بیاریم بچمون باهاش بازی کنه

بیاریم سرگرم بشیم، فلانی گفت چرا بچه دار نمیشین

نتیجشم میشه بچه های پر از تروما در آینده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همه شرایط بچه ندارن این درسته

اما چی باعث شده فکر کنی اجازه تایین تکلیف کردن برای دیگرانو داری؟

خدایی یا علامه دهر؟ نکنه اینده رو میتونی پیش بینی کنی؟ اونایی که شرایط خوبی دارن قراره تا اخر همینجور بمونن از کجامعلوم زندگیشون قرار نیست زیر و رو شه؟ طرف خودش بهتر از شرایطش خبر داره اگر از ما نظر بخوان میتونیم نظر بدیم وگرنه هیچی نگیم بهتره تا دل بشکنیم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

چقدرر پررر معنااا باادرک بود صحبت هاتون کاش کاش خانما بفهمن شرایط مادرشدن ندارن پای یک بچه بیگناه هم وارد یک دنیای بدبختی که ساختن نداشته باشن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خانم دانشمند اینکه میگم زندگی هرکس ،بچه آوردن یا نیاوردنش به خودش مربوطه اشتباهه؟!

بله اشتباهه چون اون قراره یک انسان جدا بشه و رنجش رنج همه ماهاست هر بلایی سرخودت میاری بیار ولی نه سر یک انسان دیگه 

من اینو برای خودم شدیداً قبول داشتم...اما مسئول زندگی دیگران نیستم...هر کی هرررر کاری دلش خواست بکنه این گوی و این میدان والا‌.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!