2777
2789
عنوان

برادرزادم بهم گفت ترشیده بودی

619 بازدید | 37 پست

حالم بده یه هفته خونه ی مامانم بودم ۲تا برادر دارم که یکیشون با مادرم زندگی میکنن طبقه ی بالا،،،اونجا بودیم با شوهرم یهو برادر زادم گفت عمه تو ترشیده بودی عمو اومد تورو گرفت به خدا انقدر عصبی شدم ۱۴سالشه ولی عقل نداره خیلی ناراحتم خجالت کشیدم من موقع ازدواج ۲۵سالم بود 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگه توام میگفتی من خداروشکر یه خاستگار داشتم فقط عموت بود خداروشکر زنش شدم به شوهرتم میگفتی مرسی اومدی منو گرفتی 🥲

موضوع کلا جهتش میرفت سمت شوخی🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

به زن داداشت بگو حتما شما جلوش همچین حرفی زدین

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔