2777
2789

لعنتی قسمت داخلی رونم بالای زانوم و قسمت بالای ارنجم یه مدت خیلی درد میکنه دردش شبیه درد رشده فقط دوس دارم ماساژش بدن میترسم هنوزم در حال رشد باشم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما تا دوران پریود رشد میکنن

بعد پریود خیلی خیلی کم

احتمالا دردت بخاطر اینه که دراز کش رو شکمت درس میخونی؟

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

همکلاسی عمه ام ، ۲۵ سالگی ۶ ماه پرقدرت ورزش و رژیم گرفت و بسکتبال میرفت...منظم ، تو ۶ ماه ۵ سانت قدش بلندتر شد 😑 هیچ چیز غیر ممکن نیست. اصن قوز کمر رفع بشه انگار چندسانت به قد اضافه میشه. امید داشته باش من که ۲۱ سالمه تپ این دو سه سال قدم بلند تر شده😂 تازه من نه ورزشی نه بسکتی...اما تو از الان برنامه ریزی کنی حتماً به نتیجه میرسی

خانما تا دوران پریود رشد میکننبعد پریود خیلی خیلی کماحتمالا دردت بخاطر اینه که دراز کش رو شکمت درس م ...

همه اینجور نیستن من ۱۲ سالگی پریود شدم بیشترین افزایش قدم تو دبیرستان بود

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

همه اینجور نیستن من ۱۲ سالگی پریود شدم بیشترین افزایش قدم تو دبیرستان بود

درسته ولی کلا خوش بحالت اگه دوباره رشد داری

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

خانما تا دوران پریود رشد میکننبعد پریود خیلی خیلی کماحتمالا دردت بخاطر اینه که دراز کش رو شکمت درس م ...

درسته ولی من فک کنم همون اوایل پریودم بعدش به حد قابل توجهی رشد کردم

نه ولی موقع خواب رو شکم میخوابم  قسمت داخلی رونم دقیق بالای زانوم انقد دردش یجوریه فقط با مشت میزنم روش یکم اروم میگیره خیلی بده

درسته ولی کلا خوش بحالت اگه دوباره رشد داری

اونایی ک رشد ندارن چندین مشکل دارن زود نمیخوابن ورزش نمیکنن تغذیه افتضاح کمبود هورمون رشد و چندتا عیب دیگ 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹