2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
اگه دوسش داشته باشی چی؟اگه از ته دل پشیمون باشه چی؟

بازم نه 

پشیمونی واقعی کمه 

اون آدم ساخته گذشته اشه . مقایسه هم تو ذهن این آدما خیلی بالاعه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان مغزت سالمه؟ من نمیدونم توی 17 سالگی که الان باید درگیر درس و زندگی خودت باشی که بشینی ایندت ...

با خوندن تک تک پیامات اشکام ریخت😭

کل بدبختی هام اومد جلو چشمم

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

به هر حال بوده گلم مردی که با چند تا دختر میپریده الانم تواناییشو داره که اگه تو زندگیت به مشکل خورد ...

داغون شدم از ته قلبممم نمیتونم فکر خودکشی رو از سرم بیرون کنم💔

میگم همیشه نباید حرف راست رو گفت . بهتر بود راستشو نمی‌گفت کل زندگیشو تعریف نمی‌کرد الان دید شما خرا ...

مطمئنم دیگه همچین کاریو نمیکنه

عزیزم شمایی که سلامتیت مهمه هزینه اش نبایدمهم باشه الان دلت نمیاد هزینه کنی خدایی نکرده برات اتفاق ب ...

دیگه مهم نیست من دیگه فردایی ندارم بلخره بعد این همه کلنجار با خودم فهمیدم بهترین گزینه چیه

من واسه کسی مهم نیستم خانواده ام همش سرکوب میکنن طلاقمو عشقم که تو هر دعوا ب روم میاره 

من جوری واسه خانواده ام بی ارزشم که میشینم گریه میکنم هیجکدوم نمیپرسن چرا گریه میکنی یبار نشد بغلم کنن اون از ازدواج اجباری اینم از دردایی ک الان دارم میکشم 

دارم با اشک همه ی اینا رو مینوسم کاری که هیجوقت نخواستم انجام بدمو امشب تمومش میکنم 😭😭💔

دیگه مهم نیست من دیگه فردایی ندارم بلخره بعد این همه کلنجار با خودم فهمیدم بهترین گزینه چیه

خب حالا گدشته مال گدشتس ببین میتونی بیخیال شی بجای این حرفا . حالا مال بقیه هم گل و بلبل نیست منتها تعریف نمیکنن اگه آدم خوبیه عیبی نداره

خب حالا گدشته مال گدشتس ببین میتونی بیخیال شی بجای این حرفا . حالا مال بقیه هم گل و بلبل نیست منتها ...

خیلی خوبه تنها مشکلش همینه خیلیم دوس داریم همو.

داغون شدم از ته قلبممم نمیتونم فکر خودکشی رو از سرم بیرون کنم💔

همسرته ؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نامزدیم

کی فهمیدی ؟

خودش گفت؟

چیزیه که شده اگه واقعا عاشقشی میشه یه جوری چشم پوشی کرد

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

کی فهمیدی ؟خودش گفت؟چیزیه که شده اگه واقعا عاشقشی میشه یه جوری چشم پوشی کرد

خودش بهم گفت همون اولش پشیمون بودش