2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
گلی راستش اینکه میگن رابطه قبل ازدواج همسرم به من ربطی ندارع رو اصلااا قبول ندارمبه هر حال نشون داده ...

این رابطه ها قبل بودن من تو زندگیش بوده

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

من ‌ک‌ نمیتونم تحمل کنم ببخش رک گفتم حالا نمیدونم‌همسرم رابطه داشته یا نهولی من نمیتونم تحمل کنم چنی ...

سخته خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برو بهش بگو دوتایی برین آزمایش بدین اگه هزینه اش براتون زیاده کیتشو از داروخانه بگیر البته اگه دا ...

باشه چن روز دیگه قراره بیاد میریم حتما

توبه برای چی اخه؟؟واقعا سلامتی یه تاج بزرگه رو سرمون تا وقتی از دستش ندیم قدرشو نمیدونیم

کسی که انواع رابطه ها رو تجربه کرده و زنا کار بوده به نظرت نباید به درگاه خدا توبه کنه؟تا هم بخشیده بشه هم دوباره سمت گناه نره

عزیزم‌منم‌توگلوم‌جوش‌های‌‌قرمزدارم‌‌بانورگوشی‌دیده میشه‌‌‌بردم‌دکترنشون‌دادم‌‌گفت‌‌چیزی‌نیست‌ازبافت‌ ...

خداکنه برای منم همین باشه🥺🥺🥺

نه هیچ موقع با همچنین آدمی معاشرت عادی هم نمی کنم چه برسه ازدواج یکی از اولویت‌های ازدواجم این بود ک ...

اگه این حس دوست داشتن تو وجودم نبود ب سادگی کنارش میزاشتم اما....🥺💔

در تعجبم بعضی کاربرا میگن چرا بهت گفتهنباید می گفت؟یعنی شما همینجوری بدون شناخت از طرف و گذشتش و خان ...

از استرس چند روزه خواب و خوراک ندارم فقط منتظرم بیاد بریم ازمایش بدیم😔

اگه بیمار شده باشم یه بلایی سر خودم میارم من نمیتونم با این بدبختی کنار بیام 

درمان داره اصلا؟؟؟😔

کسی که انواع رابطه ها رو تجربه کرده و زنا کار بوده به نظرت نباید به درگاه خدا توبه کنه؟تا هم بخشیده ...

فکر کردم منو میگی😅

خیلی پشیمونه خیلی زیاد

اسی جان مغزت سالمه؟ من نمیدونم توی 17 سالگی که الان باید درگیر درس و زندگی خودت باشی که بشینی ایندت رو بسازی گیر پسری؟ اونم نه عادی گیرش باشی، 4 سال تموم وقتتو حروم کردی پای این؟ پسر قحطی اومده برات؟ الان این تحفه رو رد کنی بره در آینده دیگه قرار نیست با کسی آشنا شی؟ اگه اینجوری فک میکنی که بنظرم واقعا یه تجدید نظر توی زندگیت بکن 

میخوای چند سال بعدی نگای زندگیت بکنی ببینی دستاوردت فقط بودن یه ویروس متحرک تو زندگیت بوده؟ 

یکم نگاه ب خودت کن باید درگیر چی باشی تو زندگیت؟ یکم نگای نوجوون های اطرافت کن، حالت بهم نمیخوره از خودت به جای اینکه تو هم درگیر ساختن زندگیت و رویاهات باشی بشینی برا پسر مردم..... ارزشت همینقده؟ 

بعد تهش استرس داشته باشی نکنه ایدز گرفتم یا چی، تو 17 سالگی :) اگه فقط یه جو عقل تو کلت باشه همین امروز همچیو تموم میکنی میری پی زندگیت، یا هم نه ادامه میدی و چند سال بعد مث چی پشیمون میشی 

این رابطه ها قبل بودن من تو زندگیش بوده

به هر حال بوده گلم 

مردی که با چند تا دختر میپریده الانم تواناییشو داره که اگه تو زندگیت به مشکل خوردی بره با یکی دیگه

دوما راستش من اصلا خودم نمیتونم هضم کنم همسرم قبل از من با دخترای دیگه بوده بهشون محبت میکرده بغلشون می‌کرده حالم بد میشه باز بستگی به خودت داره که می‌تونی بپذیری یا نه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!