2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من که هم قبل ازدواج هم بعد ازدواج هروقت که مست می‌کرد از خود بی خود میشد میرف سراع دختر .... با ...

سعی کن این اخلاقاش رو ترک بدی اروم اروم

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

اگه پشیمون باشه چی؟

پشیمونیش خیلی خیلی زیاد باشه برا ی ساله بعد دوباره دلش تنوع میخواد شازده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من با کسی تو رابطه نیستماما دوست دارم با کسی باشم که قبد از من این تجربل رو داشته باشه و براش تازگی ...

اها چ عجیب

اصصصصصصصصلا نمی پذیرم

درسته گذشته خودشه و به من مربوط نیست

ولی نه در این حد که همچین غلطی کرده باشه!!!!!

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

آدمی که برای بدن خودش ارزش قائل‌ نباشه و به هر بدنی بچسبه و ...... پشیمونیش به درد مامان محترمش می خ ...

افرین لاااایک

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بله اما به شرط این که وقتی منم داشتم کنار بیاد...با زن متاهل نبوده باشه...هم زمان با چند نفر هم نبود ...

هیچ مردی با این قضیه کنار نمیاد

اصلا و ابدا

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️