2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
پس مقصر خودت بودی وقتی پسرا که خودشون پر ایدز و زگیلن به خر ماده رحم نکردن انتظار باکره بودن دارن دخ ...

خانواده ام بازور دادنم ب کسی ک دوسش نداشتم و شیش میزد چ مقصریم خودکشی ناموفق هم کردم😭😭

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تو رو نمیگم که شما اگه برات مهم نبود این همه خودت رو عذاب نمیدادی

اهان فکر کردم منم منظورت

خب حتما خانوادت میدونستن آدم درستی نیست زمانی که به این پسره گفتی خواستگار دارم چرا نیومد جلو همون م ...

اومد خیلییی اومدش مامانش زنگ زد التماس کرد بابام الکی گفتش که دخترم امروز عقدش بود

شما هنوز سنی نداری عزیزم.خیلی خوبه که انقد همدیگه رو دوست دارید ولی قبل از اینکه عقد کنید به این موارد فکر کن..

1_میتونی واسه همیشه قید بچه دارشدنو بزنی؟میتونی همیشه همینقدر دوسش داشته باشی و بخاطر بیماریی (احتمالی)که بهت داده سرزنشش نکنی؟ واینکه بهش بگو میدونم که الان هیچ کدوم از کارهای گذشتتو تکرار نمیکنی ولی بخاطر علاقه یی که بینمون هس بیا آزمایش بدیم.هم ایدز هم اچ پی وی. عزیزم هممون توی سن تو فکر میکردم عاشق شدیم وبدون ادن میمیریم..ولی مطمئن باش اینجور نیس...جسم مریض روح آدمم مریض میکنه مخصوصا اگه کسی دیگه یی باعثش باشه.چن بار این متنو بخون گلم

چرا همه امید یه دختر ۱۷ساله باید یه ایدز متحرک باشه 😐چته خدایی جزامی چیزی هستی چه مشکلی داری که میخ ...

وای خیلی باحال حرف حقو میزنی دمت گرم😂

ایدز متحرک😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

شما هنوز سنی نداری عزیزم.خیلی خوبه که انقد همدیگه رو دوست دارید ولی قبل از اینکه عقد کنید به این موا ...

چقدر دلم میخواست الان تو کنارم بودی چقدر حرفات درسته

من ن چون ادمی ک انقد بی ناموس باشع و زنا کنع برام ارزشی نداره

الان خیلیا دارن این رابطه هارو

بی خیال این آدم بشو این بدرد شما نمیخوره ، کسی که با این جرات در مورد این حرفها صحبت می‌کنه دیگه زشت ...

میگفت دلم‌نمیخاد از کسی جز خودم بشنویی

ببین نود و نه درصد مردان دارن مخصوصا وقتی هم بالای سی ازدواج کنن خدا هم که راحت کرده براشون مومن هم ...

اره واقعاا دقیقا اما واسه خانوما حتی ازمایش هم میخواد پسری که هزار تا گوه خوری کرده