2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
بخدا قسم راست میگم کاش میشد عکس لوزه هامو واضح براتون میفرستادم😭😭😭😭😭 خریت کردممم

کات کن برو کیت ایدز بگیر از داروخانه یا سایتی که میفروشن رضایت زیاد داره اگر آزمایش هزینش برات زیاده 

جدا از اون برو پیش دکتر متخصص لوزه اتو چک کنه 

اگر معلوم شد بیمار نیستی جونتو بردار فرار کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با یکی دیگه نامزد کردی بعد بخاطر همین جدا شدی؟

فهمیدن اینو دوسش دارم بازور دادنم شوهر بعد دو ماه طلاق گرفتیم دوباره باهام اومد تو رابطه

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

فهمیدن اینو دوسش دارم بازور دادنم شوهر بعد دو ماه طلاق گرفتیم دوباره باهام اومد تو رابطه

خب حتما خانوادت میدونستن آدم درستی نیست 

زمانی که به این پسره گفتی خواستگار دارم چرا نیومد جلو همون موقع درسته سنش کم بود ولی می‌تونست نشونت کنه!

تو نمیدونی شرایط گوه منو که محیط کوچیکیم ابرو حیثیتم میره بقران😭😭😭😭😭😭😭

اگه ابرو حیثیت برات مهم بود ،خب یه انتخاب درست و حسابی داشتی ، البته ببخشید که رک گفتم

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

نمی‌دونم وقتی خانواده ات تو سن ۱۴سالگی میخواستن شوهرت بدن معلومه خودشونم یه تختشون کمه من یساعته دار ...

نمیخواستن بدن دادن طلاق گرفتم 😭😭😭

نمی‌دونم وقتی خانواده ات تو سن ۱۴سالگی میخواستن شوهرت بدن معلومه خودشونم یه تختشون کمه من یساعته دار ...

الانم خیلی اذیتم میکنن این تنها پناهمه خیلی هوامو داره از دوس داشتنش هر چقدر بگم‌کمه

پس مقصر خودت بودی 

وقتی پسرا که خودشون پر ایدز و زگیلن به خر ماده رحم نکردن انتظار باکره بودن دارن دخترا نباید با این کارا خودشونو بی ارزش کنن با یه تست ساده ۹۹درصدشون کنسل میشن

کات کن برو کیت ایدز بگیر از داروخانه یا سایتی که میفروشن رضایت زیاد داره اگر آزمایش هزینش برات زیاده ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت😭