هرچیکسس مدیر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 عنوان اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست رابطه نامشروع داشته باشه با چند نفر میتونید باهاش کنار بیاید؟😔😔همشو هم ب شما گفته باشه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀 1404/02/24 | 01:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 من موندم چرا گفته خاک عالم میگفت مبخوام بدونی همه چیو در باره ام میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8872 بخدا قسم راست میگم کاش میشد عکس لوزه هامو واضح براتون میفرستادم😭😭😭😭😭 خریت کردممم کات کن برو کیت ایدز بگیر از داروخانه یا سایتی که میفروشن رضایت زیاد داره اگر آزمایش هزینش برات زیاده جدا از اون برو پیش دکتر متخصص لوزه اتو چک کنه اگر معلوم شد بیمار نیستی جونتو بردار فرار کن
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 یعنی با یکی دیگه نامزد کردی بعد بخاطر همین جدا شدی؟ فهمیدن اینو دوسش دارم بازور دادنم شوهر بعد دو ماه طلاق گرفتیم دوباره باهام اومد تو رابطه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
پری__زادم عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 4744 بخدا این اولین رابطه ام بود😭 عزیز تو رو نمیگم که شما اگه برات مهم نبود این همه خودت رو عذاب نمیدادی
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8872 هزینش چقدره؟؟چطوری بکم بهش؟؟ اگه بیمه نداشته باشی فک کنم ۲و نیم اینا باشه
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8872 فهمیدن اینو دوسش دارم بازور دادنم شوهر بعد دو ماه طلاق گرفتیم دوباره باهام اومد تو رابطه خب حتما خانوادت میدونستن آدم درستی نیست زمانی که به این پسره گفتی خواستگار دارم چرا نیومد جلو همون موقع درسته سنش کم بود ولی میتونست نشونت کنه!
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 میشه بگی الان این یارو نامزدته دوست پسرته شوهرته کدومه؟ صیغه ایم چن کقت دیگه عقدمونه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8647 تو نمیدونی شرایط گوه منو که محیط کوچیکیم ابرو حیثیتم میره بقران😭😭😭😭😭😭😭 اگه ابرو حیثیت برات مهم بود ،خب یه انتخاب درست و حسابی داشتی ، البته ببخشید که رک گفتم ♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 نمیدونم وقتی خانواده ات تو سن ۱۴سالگی میخواستن شوهرت بدن معلومه خودشونم یه تختشون کمه من یساعته دار ... نمیخواستن بدن دادن طلاق گرفتم 😭😭😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8872 صیغه ایم چن کقت دیگه عقدمونه یعنی الان خانواده هام میدونن نه عقد نکن
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 نمیدونم وقتی خانواده ات تو سن ۱۴سالگی میخواستن شوهرت بدن معلومه خودشونم یه تختشون کمه من یساعته دار ... نمیخواستن بدن دادن طلاق گرفتم 😭😭😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 نمیخواستن بدن دادن طلاق گرفتم 😭😭😭 الانم خیلی اذیتم میکنن این تنها پناهمه خیلی هوامو داره از دوس داشتنش هر چقدر بگمکمه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8872 نمیخواستن بدن دادن طلاق گرفتم 😭😭😭 پس مقصر خودت بودی وقتی پسرا که خودشون پر ایدز و زگیلن به خر ماده رحم نکردن انتظار باکره بودن دارن دخترا نباید با این کارا خودشونو بی ارزش کنن با یه تست ساده ۹۹درصدشون کنسل میشن
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8872 الانم خیلی اذیتم میکنن این تنها پناهمه خیلی هوامو داره از دوس داشتنش هر چقدر بگمکمه من دیگه نمیدونم چی بگم خوش باشی عزیزم خودت نمیخای بفهمی
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 کات کن برو کیت ایدز بگیر از داروخانه یا سایتی که میفروشن رضایت زیاد داره اگر آزمایش هزینش برات زیاده ... باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀