2777
2789

سلام دوستان  این سوال ذهنم درگیرکرده مگه ادم و حوا 

اولین انسان نبودن.. وبعد بچه ددارشدن. سوال من اینه 

اون موقع بچهای خودشون باهم اردواج میکردن 

مگه داستان هابیل و قابیل نشنیدی؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لایک کن بیام جواب رو بخونم 

البته من سالها قبل تو ی کتاب خوندم چیشده و چجوری نسل بشر ادامه پیدا کرده ،ولی خب راست و دروغش رو‌نمیدونم

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

الان سوال من اینه کل نسل های بعد از ادم حوا باهم خواهر برادر بودن بعنی ماهمه باهم خواهر برداریم

ببینید ی قصه ای هست که خدا برای هابیل و قابیل همسر فرستاده پس میشه حدس زد ک همسران پسران ادم و حوا و همسران دختراشونم به همین شکل خدا فرستاده

از طرفی یه روایتی دیدم تا زمان یکی از پیامبرا ازدواج خواهر و برادر کاملا و مرسوم بوده ک اون پیامبر میگه نکنید و درست نیست...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ینی واقعیت داره

الله و اعلم