2821
2789

سلام دوستان  این سوال ذهنم درگیرکرده مگه ادم و حوا 

اولین انسان نبودن.. وبعد بچه ددارشدن. سوال من اینه 

اون موقع بچهای خودشون باهم اردواج میکردن 

مگه داستان هابیل و قابیل نشنیدی؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان سوال من اینه کل نسل های بعد از ادم حوا باهم خواهر برادر بودن بعنی ماهمه باهم خواهر برداریم

ببینید ی قصه ای هست که خدا برای هابیل و قابیل همسر فرستاده پس میشه حدس زد ک همسران پسران ادم و حوا و همسران دختراشونم به همین شکل خدا فرستاده

از طرفی یه روایتی دیدم تا زمان یکی از پیامبرا ازدواج خواهر و برادر کاملا و مرسوم بوده ک اون پیامبر میگه نکنید و درست نیست...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ینی واقعیت داره

الله و اعلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز