2777
2789
عنوان

کاش نمیدیدم

544 بازدید | 10 پست

امروز بچم بستری  بود بیمارستان ازبهزیستی ی بچه نوزاد دیدم ریختم بهم گریه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

گاهی وقتها خدا یه حکمتی تو کارش هست ک منو تو نمیتونیم سر دربیاریم ......

گاهی وقتها نداشتن پدر مادر بهتر از داشتنش 

خدایا حکمتت رو شکر💔🥲

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

گاهی وقتها خدا یه حکمتی تو کارش هست ک منو تو نمیتونیم سر دربیاریم ......گاهی وقتها نداشتن پدر مادر ب ...

حساب کن پدر مادر متهم بخدا بچه ازگرسنگی مرد یکی شیرخشک پستونک ندادن حتی اوزانس احتماعیی قبولدار نشد کنار بجه باشه دکترا گفتن ما مسئولیت قبول نمیکنیم همراه میا داشته باشه جقد بجه بی تابی میکرد 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب کن پدر مادر متهم بخدا بچه ازگرسنگی مرد یکی شیرخشک پستونک ندادن حتی اوزانس احتماعیی قبولدار نشد ...

😭💔

بمیرم واسش

چقد سنگ دل🥲

😭💔بمیرم واسشچقد سنگ دل🥲

بنظرت بهزیستی اذیتشون میکنن ینی بهونه مادرش میگیره مهلش میزارن من چرا میباس ببینم روحیه خودم خرابه

بنظرت بهزیستی اذیتشون میکنن ینی بهونه مادرش میگیره مهلش میزارن من چرا میباس ببینم روحیه خودم خرابه

اون بهزیستی مهربونه واسه فیلماس متاسفانه 💔🥺

خالم رفته بود دیدنشون ، وحشت کرده بود....

اون بهزیستی مهربونه واسه فیلماس متاسفانه 💔🥺خالم رفته بود دیدنشون ، وحشت کرده بود....

اخ اخ ینی یکی بچه دار نمیشه میتونن بهزیستی بهشون بده

اخ اخ ینی یکی بچه دار نمیشه میتونن بهزیستی بهشون بده

متاسفانه شرایط رو جوری میپیچونن ک طرف پشیمون بشه 

کلی شرط و ..... میذارن 😕

خونه به اسم بچه و سقف حقوق و .......

ولی خودشون بیا ببین با چه شرایطی نگه میدارن😮‍💨

بچه که به همه میدن ولی کلی شرط داره 

به خانومای مجرد بالای ۳۵ سال ک وضعیت مالی و .... مناسب هم دارن ، مثل اینکه بچه میدن 

متاسفانه شرایط رو جوری میپیچونن ک طرف پشیمون بشه کلی شرط و ..... میذارن 😕خونه به اسم بچه و سقف حقوق ...

خداااااا خدایی کن خدااااا خواهشا ب دادش برس 

اون بهزیستی مهربونه واسه فیلماس متاسفانه 💔🥺خالم رفته بود دیدنشون ، وحشت کرده بود....

همه جا هم اینجور نیست 

خانم مجرد فک کنم سی نه سی و پنج

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈