2777
2789

من یه کار خیلی خطرناک کردم از خودم بدم اومده دخترام هی گیر داده بودن که طوطی میخوان بعد شوهرمم گفت من دو روزه نخوابیدم کار بودم خودت ببرشون بخر براشون ادرسم داد یجایی نزدیکمون بود رفتم اونجا دیدم نداره عروس هلندی سفید میخواستن دیگه شروع کردن بغضو گریه که ما میخواستیم زدم تو دیوار دیدم یجا داره نیم ساعت فاصلس دیگه عقلم نرسید شب با دوتا بچه وقتی رسیدم یه اقا بود ادرس کوچه پس کوچه میداد منم گفتم اگه میشه بیارید لب خیابون بعد دیدم خودش اومد گفت بریم تا راهنماییتون کنم پیاده بود گفت سوار بشم؟گفتم اشکالی نداره نشست عقب یهو ترس برم داشت از تپش قلبم داشتم سکته میکردم گفتم نکنه چاقو بذاره رو گلو بچه هام برا طلا یا ماشین 100مترم نرفته بودم دیدم یه فروشگاه بزرگ هست دم اون نگه داشتم گفت چیشد خونه جلوتره گفتم شرمندتونم لطفا پیاده بشید اگه میتونید که بیارید اینجا اگرنه ببخشید مزاحمتون شدم گفت این چه حرفیه اینجا محلمونه من خودم زنو بچه دارم همه اینجا اشنامن گفتم شرمنده وضعیت بده حق بدید معذرت خواهی کردم گفت اشکال نداره پیاده شد رفت با زنو بچش اورد طوطیو دم خیابون بهم داد

بخیر گذشت ولی اگه زبونم لال طرف دزد یا قاتل یا ادم بیخودی بود خودم به درک حقم بود بچه هام چه گناهی کردن گیر مادر احمقی مثل من افتادن 

اولین بارم بود چنین حماقتی کردم ولی خب اتفاقم یبار میوفته

الان دوساعت گذشته ولی لرزش دستو پام ولم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر اتفاق بدی نیوفتاده

دیگه نترس

توهم کلافه بودی یه تصمیم اشتباه گرفتی ولی تمون شد رفت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

افرین ک متوجه شدی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..