25nili مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 عنوان بیایداعصابم خورده😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 16 پست بچه ها دیشب شوهرم خواس پلاک ماشینو پرچ کنه گفتم منم میام نگو دزدگیرم خواس نصب کنه دوساعت زمان میبرد هواسردبود گف چرااومدی گفتم خبرنداشتم ک دوساعت سه ساعت طول داره.امروز رفت عمل بینی گفتم منم میام گف ن تاشب طول داره مثه دیشب سردت میشه بشین سوپ درس کن گفتم واسه معاینه که نیومدم باهات الانم نیام من زنتم.گف ولم کن بااعصاب داغون بایدبرم بیای اعصابم خوردمیشه گفتم حالاخوبه عمل زیباایه.گف جواب نده.اومدم خونه مامانش مامان باباش بهش گفتن چته ناراحتی.گف هیچی ازمن پرسیدگفتم میگم بیام میگه نه خودشوگرفته.مامانش گف حالاالان استرس داره کاش اینجوری نمیکردی جوابشوندادم.دیشب گف فردا بیاصبونه بخوریم خامه محلی داریم الان اومدم میگه اگه میخوری بیا درس کن انگارنه انگارمهمونشم.کلی توقیافس برام.ظرفاشوشستم اب هویج گرفتم.گفتم وای فای روشن میکنید؟انتن ندارم گف ببینم نت داریم نرف روشن کنه وایسادم تواشپزخونه واسه نت.خیلی داغونه اعصابم شوهرمم بدون مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی 1396/11/20 | 12:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوئی عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 977 اصلا هم نگران همسرت نباش. تو وظیفت رو انجام دادی.خیلی هم بی خیال باش. ببخشید لیاقت محبت نداره
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 چرا رفتی اونجا. یه بهانه ای بیار برگرد خونه. مثلا بگو فکر کنم گاز روشنه یا در رو قفل نکردم استرس گرف ... اخه بعدازعمل شوهرم میادااینجا.نمیتونم برم.اره لیاقت نداره بااین حال بعدازظهرمیرم پیشش با گل😥.الان رفتم سرکوچه وگریه کردم مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی