2777
2789
عنوان

بیایداعصابم خورده😥😥

150 بازدید | 16 پست

بچه ها دیشب شوهرم خواس پلاک ماشینو پرچ کنه گفتم منم میام نگو دزدگیرم خواس نصب کنه دوساعت زمان میبرد هواسردبود گف چرااومدی گفتم خبرنداشتم ک دوساعت سه ساعت طول داره.امروز رفت عمل بینی گفتم منم میام گف ن تاشب طول داره مثه دیشب سردت میشه بشین سوپ درس کن گفتم واسه معاینه که نیومدم باهات الانم نیام من زنتم.گف ولم کن بااعصاب داغون بایدبرم بیای اعصابم خوردمیشه گفتم حالاخوبه عمل زیباایه.گف جواب نده.اومدم خونه مامانش مامان باباش بهش گفتن چته ناراحتی.گف هیچی ازمن پرسیدگفتم میگم بیام میگه نه خودشوگرفته.مامانش گف حالاالان استرس داره کاش اینجوری نمیکردی جوابشوندادم.دیشب گف فردا بیاصبونه بخوریم خامه محلی داریم الان اومدم میگه اگه میخوری بیا درس کن انگارنه انگارمهمونشم.کلی توقیافس برام.ظرفاشوشستم اب هویج گرفتم.گفتم وای فای روشن میکنید؟انتن ندارم گف ببینم نت داریم نرف روشن کنه وایسادم تواشپزخونه واسه نت.خیلی داغونه اعصابم شوهرمم بدون 

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

وقتی شوهرم بامن بده مامانم براش قیافه نمیگیره ایناببینن پسرشون ناراحته منومقصرمیدونن.حالاباید اینجابمونیم هرجورشده یکی دوروز بیشترنمیمونم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهربیشورم نگف مرسی میخوای بیای نگف ممنون نگف خدافظ ای خدا

ببخشید ولی من هیچی از حرفات متوجه نشدم

😮😮😮😮

شوهرت الان رفته جراحی بینی زیبایی کنه تو رو گذاشته خونه مادر شوهرت اونم با شما خوب نیس؟ 

اره اجی

خیلی سخت می گیری

ن بخدا الان مادرشوهرم بامن بدرفتاری میکنه که پسرش ناراحته.پسرشم بد حرف زدباهام ک چی نرم باهاش.باباش رفت باهاش میگه تازه ببای بابام معذب میشه

چرا انلاینا زیادن ولی کسی چیزی نمیگه بخدا گریم میگیره الان جلو این مادرشوهر بی فکر

بی خیال ناراحتی مادر شوهر باش حساب کن نیست ، شوهرتم استرس داشته رو تو خالی کرده سعی کن هر جایی خواست ...

اویزون چیه عزیزم شوهرمه عمل دارم توفکرشم نمیفهمه