2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد از بابام 😒😒😒

141 بازدید | 4 پست

انقدر ازش بدم اومد حد نداره 

عمش اومده بود خونمون بعد همینجوری داشت حرف میزد و عمش گفت آره موهات سفید شده و اینا بعد بابام رو کرد به مامانم گفت آره دیگه این منو پیر می‌کنه 😒 خودم فهمیدم مامان بیچارم ناراحت شد رنگش پرید

بیشعور بی شخصیت خجالت نمیکشه جلوی جمع شخصیت زنشو خورد می‌کنه فامیلاشو دیده جوگیر شده 

آخه اگه حرفش راست بود نمیسوختم از این می‌سوزم که منو  مامانم داریم از دست اون سختی میکشیم اونوقت اون پرو پرو برگشته این حرفو میزنه مامانم کم سخنی نکشیده از دست این از اول جوونیش هیچ خیری از این ندید نه طلایی نه پولی نه خونه درست حسابی هیچی اونوقت برگشته این حرفو میزنه فقط ببینمش جوابشو بدم تا از این غلطا نکنه 

آخه بار اولش نیست این‌جوری خانوادشو جلوی جمع ضایع میکنه بار اولش نیست اینجوری ابرومونو می‌بره 

آخه آدم درد دلشو به کی بگه 😒😔😔😔

بابای منم جدیدا جوری رفتار میکنه فک میکنم متنفره ازم متاهلم به شوهرم گفته از وقتی دماغش و عمل کرده ازش بدم اومده مدتی شوهرم نبود مجبور شدم با دوتا بچم برم خونشون به وضوع دیدم که خونشون جای ندارم منو بچه هام توی اتاق زندانی بودیم تا میرفتن بچه هام توی پذیرایی بابام میگفت برین برین توی اتاق یه ماه خونشون بودم فقط بدبختی کشیدم از بس بد رفتار میکرد بابام 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.