2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 136 پست
همه چیش مثل خودمه چادری هم از اول بودم چون مامانم میگفت الان شوهرم

پس مشکلت چیه اگه از اول با چادر مشکل نداشتی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دنبال جنگی دختر خب نگرانت شده والا پارکا الان روزا هم خطرناکه چه برسه به شبا من گیر دادن به پوشش رو تایید نمیکنم ولی با چادر گل گلی سر کوچه رفتن اونم شب یه جوریه به نظرم 

بعد اذان مغرب بود والااین وقت شب نبود

خب دیر بوده دیگه وقت گیر اوردی؟؟ از صبح تا غروب وقت داشتی بعد شب یادت افتاده با یه چادر ضایع که بدرد بیرونم نمیخوره بری پارک؟؟ مگه اینکه تو روستا باشی این چادر و پوشیدی

شبا پارک برای بچه و زن مناسب نیست 

اینجا هم پر از لات و معتاد و مست میشه خطرناکن حتی برای مردا

بعد از ظهرا برید پارک 

چادر گل گلی قرمز هم قشنگ نیست مانتو بلند بپوش 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
توکوچه اینجوری رویت میشی یا تو خونه شون؟ با شلوار خونگی و بلوز استین دار؟

ن مثلا وقتایی ک چادر میپوشم زیرش با لباس خونه تک پوش و شلوار گل گلی میرم پیشش .فقط وقتایی روستا هستیم البته .

تو شهر مانتویی و بدون چادر 

حالا میخواستم بدونم از نظرش خانم مرتب حساب میشم یا ن 

۲۱ سالمه

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

بعد اذان مغرب بود والااین وقت شب نبود

پارک خیلی دوره؟! همسرت همین یه مورد رو گیر داده یا کلا آدم بد دلیه؟!به هرحال اینطور اعلان جنگ معمولا نتیجه خوبی ندارد و آخرشم به ضرر خودت تموم میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چی بگم گلم بعضی وقتا به خاطر بچه به خاطر ابرو به خاطر مادرم که ناراحتی قلبی داره ،،،،،،،کوتاه میام

بعضی وقتا اشکال نداره همه کوتاه میان ولی نذارید شوهرتون فکر کنه شما چاره ای جز کوته اومدن ندارید حتی ولقعا اگه ندارید! شما که ماشالله عاقل هستید بهش بفهمونید قرار نیست با هر مسیله ای کوتاه بیایید چون چاره ای جز کوتاه اومذن ندارید

انشالله که دلتون خوش باشه 

ن مثلا وقتایی ک چادر میپوشم زیرش با لباس خونه تک پوش و شلوار گل گلی میرم پیشش .فقط وقتایی روستا هستی ...

من باخانواده همسرم روستا میریم،  چون یک خونه هستیم،  شومیز شلوار میپوشم. 

شب تواتاق لباس راحتی میپوشم ولی صبح لباسمو عوض میکنم و میرم پیش شون. 

سعی کن یه تیپی مثل تونیک با شلوار مشکی یا شلوار همرنگ لباست که بیرون میپوشی،  بپوشی. چادرهم روش داشته باشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مانا باشید. تنها کسی که تو این تاپیک از نظر منطق باهام هم سو بود شما فقط بودید .این طرز فکر نتیجه ی ...

لطف داری ممنون از محبتت🙏🏻

اگه میخوای به حرف بچه مچه ها گوش کنی که اینکارو حتما انجام بده ، ولی شما یه مادری یه همسری این حرکتت ...

بله عزیزم حق با شماست ولی بعد اذان بود 

من اکثراً همون وقتا میرفتم ، اون موقع هم تو پارک همه همسایه ها با همین جور چادرا بچه هاشونو میاوردن

امشب از شانس تو پارک هیچ خانومی نبود و فقط چند تا بچه بودن و همون چند تا مرد 

بیشتر از این ناراحتم که بنظر خودم پوششم طوریش نبود ، اینجا یه شهرستان کوچیکه و حتی جوون تر از من هم تو محله پیاده بخوان برن چادر رنگی میپوشن والا 

نه بی حجاب بودم نه لباسم بد بود نه هیچی 

این همه غررزدن بنظرم زیادی بود 🥲

پارک خیلی دوره؟! همسرت همین یه مورد رو گیر داده یا کلا آدم بد دلیه؟!به هرحال اینطور اعلان جنگ معمولا ...

نه کلا سه دقیقه هم فاصله نیست

اولین بار بود 

اونم با این لحن تحقیر کننده😐