2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 136 پست
به نظرت چیکار میکردم دعوا دادگاه طلاق تو که خبر زندگی من و نداری پس راحت قضاوت نکن من خیلییییییی تلا ...

من قضاوت نمیکنم حرف خود شما معنیش این بود و‌جوری بیان کردین که این حس و میداد که موافق رفتار همستون هستین

اگه موافق نیستین و زورتون بهش نرسیده که هیچ

نه من هیچ وقت نمیگم طلاق، اگه بقیه زندگی داره درست پیش نیره ادم یجاهایی ناچار میشه چشمشو ببنده

البته به شخصیت طرف هم برمیگرده بعضیا زیر بار نمیرن و به هر روشی شده کار خوذشونو میکنن بعضیام کوتاه میان، از نظر من اگه این کوتاه اومدنه در کل زندگی یک طرفه نباشه قابل قبول ، اونجایی بده که یکطرفه هی یه نفر مجبور سه کوتاه بیاد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب بنظرتون زشت بود؟والا تو پارک محل کم ندیدم این جوری ، حتی جلف تر بپوشن

نه زشت نیست ولی نمیدونم باور کن 

شوهر من بخدا برخوردش خیلی تندتر بود باور کن ،چی بگم عزیزم

من گفتم انداختن لباسای همسرتون کف هال هم درست نیست من اگه اینکارو هم بکنم که نمیکنم میدونم بیشتر همسرم عصبانی میشه و قطعا ی دعوای بزرگتر درست میشه بنابراین با آرامش حلش کن ،ناراحتی ،چیزی تو دلت هست در زمان و مکان مناسب که سر حوصله هست شوهرت باهاش درد ودل کن مطمئنم جواب میگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم الکی داری دعوا درست می‌کنی و اینکه خب تا حدودی حق با شوهرته تنهایی این وقت شب اگه کسی مزاحمت بشه چیکار میکنی؟!میتونی از خودت دفاع کنی؟!!!من گیر الکی ندیدم تو حرفاش 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دختر چه لج بازی، بنده خدا چیز بدی نگفته. نگرانت بوده،از دوست داشتنه حرفاش.من بودم درسته غر میزدم و به روش نمیاوردم ولی ته دلم ذوق میکردم.

با این بچه بازیا زندگیتو خراب نکن،همسرتو از خودت دور نکن.

واقعا جامعه تا امن شده،حق داره

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من قضاوت نمیکنم حرف خود شما معنیش این بود و‌جوری بیان کردین که این حس و میداد که موافق رفتار همستون ...

چی بگم گلم بعضی وقتا به خاطر بچه به خاطر ابرو به خاطر مادرم که ناراحتی قلبی داره ،،،،،،،کوتاه میام 

بعپ بچه چی یادم افتاده؟اولین بار بود گیر میداد بعد چهار سال

متاسفانه خوشی زده زیردلت و داری با لجبازی زندگیت خراب میکنی

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

اگه میخوای به حرف بچه مچه ها گوش کنی که اینکارو حتما انجام بده ، ولی شما یه مادری یه همسری این حرکتت خیلی خز و چیپ نیست؟؟ بهتر نیست همسرت اومد با روی خوش ازش استقبال کنی؟؟ من دهه هشتادیم و دختر کوته فکری نیستم متاهل هم هستم ! اما بنظر من همسر شما درست میگه!! بیشتر پارک ها همین هستن دیگه .. از ی تایمی میشه جای مجردا و مشروب خورا و معتادا !! شما اصلا آدم مست دیدی؟؟ کسی که هیچ اختیاری از خودش نداره و فرق بین زمین و آسمون و متوجه نمیشه اگه به شما و بچت آسیبی بزنه میخوای چ کنی؟!؟! 

درضمن همیشه چند تا چادر مشکی داشته باش یه ساده برای کوچه و خیابون یکی مرتب تر برای مهمونی خودمونی یکی مجلسی برای عروسی و مراسم های مهم .. 

حالا که همسرت گیر داده بگو می‌خوام حسابی به سلیقهت باشم خرج بتراشم حسابی و چادر بخر