2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 136 پست

🤣😂😂😂جو گیر شده 

منم ی شلوار خریدم زاپ دار بود ولی آستر داره بدن توش معلوم نیس ..خلاثه بعد کلی جنگ دعوا راضی شد و تموم

یهو بعد چند روز من همون شلوار پوشیدم اومدم پایین برم سوار ماشین شم یهو داد زد این چیه پوشیدی وای منو بگو با عصبانیت پیاده شدم گفتم ببین منو دیدی پشت گوشتم میبینی

رفتم خونه ساکمم جم کردم گفتم من دیگه اینجا نمیمونم

شوهرم نمیدونی رنگش پرید 🤣😂😂😂😂اومد گفت باشه غلط کردم بخدا شوخی کردم ...گفت بیا بریم باشه قبوله

گفتم اصلن بدن من مگه توش مشخصه ..گشاد که هست فقط مدلش زاپ داره ..چرا فکر میکنی مردم رو من زوم کردن که آبرو تو بره

ینی داد زدما ..قشنگ جر واجرش کردم بعد ب غلط کردن افتاد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ایران زندگی میکنیم ،مردا در حالت عادی رو این چیزا تعصب دارن ،به نظرم کوتاه بیا ...من هیلی وقته دیگه حوصله بحث ندارم چون فقط اعصاب خودم خورد میشه .ودوما این طوری که توصیف کردی حق با شوهرته

در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...

برا پارک سر کوچه راستش خواستم یه چیز راحت تر بپوشم

کاری رو بکن که نتیجه داشته باشه

الان لباساشو بندازی چیزی درست میشه؟ غیر ازینکه بازم تو مقصر بشی

نرمش کن برات چادر بخره این آتیشو شعله ور تر نکن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

همینکه چایی آورده یعنی ببخشید معذرت میخوام 

مردا بیشترشون وتقریبا همشون عدرخواهیشون در قالب رفتار نشون میدن، کشش نده ،حوصله داری خواهر 

حالا من چادری نیستم و اتفاقا مانتوم بلند هم نیست ولی خوب رعایت میکنم اما همسر بنده هم ی مدل دیگه قشنگ من مثل چی باید بحرفش باشم ،همه جا باهام هست و معمولا تنها نمیرم میبره میاره،بنابراین ارزش نداره 

به خوبیاش فکر میکنم ولی خوب .....