2777
2789

چند روز پیش گفتم راستش دلم نمیومد بگم نمی‌خواستم ناراحت شه ولی نتونستم تحمل کنم دیگه 

گفتم حواست بهم نبود گفتم همیشه تنها بودم همیشه خودم بار مشکلاتم رو به دوش کشیدم هیچ وقت نیومدی باهام حرف بزنی چته ؟ همیشه غم هام رو توی دلم ریختم هیچ وقت درکم نکردی ولی دائم من به فکر تو بودم یه قدم بر نداشتم مگر اینکه قبلش به تو فکر کرده باشم ولی تو تنها کاری که برام کردی غذا پختن بود خودش هم ناراحت شد معذرت خواست گفت من فکر میکردم تو خودت از پس مشکلاتت بر میای نمی‌دونستم 

بعد اون روز خیلی رفتارش تغییر کرده خوشحالم از اینکه گفتم حرف توی دلمو امیدوارم تا همیشه همینطوری بمونه

خواستم بگم شاید بعضی آدما ناخواسته شما رو اذیت میکنن و نسبت به این ناآگاهن پس شمام صحبت کنید 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

مادر من طلب کارم هست 

تمام ناراحتی هام ازش با یک معذرت خواهی برطرف میشه 

ولی هیچ وقت معذرت نخواست حتی 

فقط توجیه 

فقط توجیه 

با اون مغز پوسیده فقط توجیه میکنه 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

احسنت به مادرت خدا حفظش کنه 

برعکس مادر نامردددددد من 

زندگیمونو دعوا کرده بخاطر خواهر و مادرش

بارها بهش گفتم حرفامو ولی به گوشش نرفت 

جریانش تو تامیکام هستم خواستی بخون و نظرتونو بگو 

خیلییی دلم ازش شکست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر من طلب کارم هست تمام ناراحتی هام ازش با یک معذرت خواهی برطرف میشه ولی هیچ وقت معذرت نخواست حتی ...

شمام صحبت کن عزیزم با زبون خوش شاید پی بردن به اشتباهاتشون

باز خوبه مادرت عذرخواهی کرد و گفت نمیدونسته،نمیفهمیده یا هروی،مادر من اگه یکی از بدی هاشوبه روش بیارم کلی طلبکار میشه که من بدنیات آوردن فلانت رو شستم،خودم سختی کشیدم روحیم فلان بودانگار مجبور بود فرت و زرت بزاد

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

احسنت به مادرت خدا حفظش کنه برعکس مادر نامردددددد من زندگیمونو دعوا کرده بخاطر خواهر و مادرشبارها به ...

عزیزم ایشالا مادر شما هم زود تر متوجه رفتارشون بشن 🤲

باز خوبه مادرت عذرخواهی کرد و گفت نمیدونسته،نمیفهمیده یا هروی،مادر من اگه یکی از بدی هاشوبه روش بیار ...

اتفاقا مامان خودم هم اول گارد گرفت که مگه چیکار کردم که اینطوری میگی اما وقتی رفتاراش رو توی موقعیت های مختلف گفتم متوجه شد 

آره منم به مامانم گفتم ولی طلبکارم بود 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

آقااین مامانای خوب و دلسوز کجانمنم میخوام🥺😭

عزیزم همه مادرا نسبت به بچه هاشون دلسوزی دارن ولی بعضیا واقعا متوجه نمیشن با بعضی کاراشون چقدر طرف مقابل رو عذاب میدن ناخواسته هست