2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ ماهه اصلاح سبک میکنم ، تا حدی رعایت کردم ولی باردار نشدم . به نظرتون الان برم دکتر که همزمان با اصلاح سبک دارو بده واسه بارداری؟ یا به تلاشم ادامه بدم با همین اصلاح سبک برم جلو

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

راهنمایی نمیخوادرابطه بدون جلوگیری

عزیزم دو ساله همینکارو میکنم. تاپیک هامو بخونین مشکل ناباروری دارم دیگه . وگرنه میدونم بدون جلوگیری میشه باردار شد

عزیزم دو ساله همینکارو میکنم. تاپیک هامو بخونین مشکل ناباروری دارم دیگه . وگرنه میدونم بدون جلوگیری ...

عزمزمه مشکل ناباروری باید بری دکتر یا ای یو ای کنی یا ای وی اف درکنارش اصلاح سیک

من ماما هستم جانم عزیزم

سلام عزیزم. ۵ ماهه تحت نظر یه ماما هستم تو اینستا. استرسم خیلی زیاده . کاش میشد تاپیک هامو میخوندین.  اگه راهنماییم کنین یه عمر دعاتون میکنم

عزمزمه مشکل ناباروری باید بری دکتر یا ای یو ای کنی یا ای وی اف درکنارش اصلاح سیک

خیلی ترس دارم از این روش ها. از طرفی خیلی ها هم نتیحه نمیگیرن.موندم چیکار کنم

خیلی ترس دارم از این روش ها. از طرفی خیلی ها هم نتیحه نمیگیرن.موندم چیکار کنم

چی بکم والا ۲سال زمان کمی نیست خب تاکی نمیخوای بری دنبال درمان؟

اصلاح سبک هم باید اصولی انجام بدی تمام موردشون رعایت کنی

کارهنری پیا ه روی رقص یوگا 

چی بکم والا ۲سال زمان کمی نیست خب تاکی نمیخوای بری دنبال درمان؟اصلاح سبک هم باید اصولی انجام بدی تما ...

سه دوره تحریک تخمک گذاری کردم ولی آی یو آی و ... انجام ندادم. چی بگم