2777
2789

ما عروسی کردیم یک ساله از عقدمون میگذره هنوز که هنوزه وام ازدواج بهمون ندادن حالا که نوبتمون شده عموی شوهرم یکی از ضامن هابودبهش زنگ زدیم که بیا بریم امضا کنیم گفت باشه میام روزی که میخواست امضا بزنه جواب گوشی نمی‌داد خواهر شوهرم و شوهرش رفتن محل کارش کلی خواهش و التماس که بیا بریم گفته بود نمیام 

شوهر منم سرکار بود خواهرش هم گفته بود تو هیچی نگو ما درستش میکنیم شوهرخواهر شوهرم بنده خدا رفته بود با پدر شوهرمم کلی صحبت کرده بود که بیا برو برادرت رو قانع کن بیاد امضا کنه اونم انقد بی همه چیزه نرفت !!! 

حالا شوهرم خودش رفته به عموش گفته چرا نمیای 

گفته پول می‌خوام 

حالا شاید بگین این نیاد چی میشه ؟؟؟ 

۶ ماه واممون میوفته عقب و تا اسفند ماه طول می‌کشه  اگه ما یه ضامن دیگه معرفی کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم نه باج میدم

نه تو فامیلی محل سگ بهش میدم

اخه ینی چی ک میرین خودتون کوچیک میکنین به خلق خدا التماس میکنین؟ اشتباه تون دقیقا همینجاس

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
رفتار پدرشوهرم رو به شدت پسندیدم و تعجبم از توهین شما به ایشون من به هیچ عنوان به همچین آدمی رو نمیز ...

پدر شوهرم دقیقا وقتی ضمانت اونا رو کرده پول گرفته که الان باید ما پول بدیم !!! 

دوماً از لج ما نمیره ی حرف ساده بزنه