2777
2789
عنوان

سه قلو بار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 75 پست
این شایدی که شما میگی یعنی سی پی ،فلج مغزی ،نارسایی قلب نارسایی کلیه نارسایی ریه، فلج شدن دستو‌پا ، ...

حالا چرا منو میزنی

وقتی به احتمالات بیشتر از خدا اعتقاد داری من چیزی برای گفتن ندارم خیلیا بیشتر از سه قلو رو سالم به دنیا اوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر پزشکت تصمیم به این کار گرفته به حرف زنای نی نی سایتتی گوش نده اینجا هرکی میاد یه حرفی می‌زن ...

ممنونم از نظرت 

منم هم نظر شمام

مادرشوهرم هی میگه توکل کنیم نگه داریم و این دست حرفا ولی بهش گفتم فردا اگه یکیش معلولیت داشته باشه یا هرچیزی تنها کسی ک این وسط میسوزه اول خود بچس و بعد من ن شما و بقیه ک میگی توکل وفلان

یهو دیدی اون جفت تک دختر یا تک پسر باشه که این احتمالا هم بالاس چون ناهمسانه و دیر از دوتای دیگساون ...

جنسیت برام مهم نیس فقط ۲تا سالم بدنیا بیارم خیلی مهم تر از ۳تا مشکلدار .....

عزیزمم چقدر خوشحالم برات تو الان با بحران رو به رو شدی از یک طرف سه قلو داشتن خیلی جذابه ولی خب از ط ...

ممنونم از پیامت

من چقد گریه کردم با حرفات .......

دلم خونه بخدا هیچکس نمیفهمه چی تو دلم میگذره .مگه میشه باشادی و خوشحالی برم بچه سالممو سقط کنم؟ 

چه ادمایی پیدا میشن استارتر طفلک سه قلو بارداره نمیگن بدنش شاید نچشه خطر داره شاید سنشون با هم نخونه ...

منم گفتم ک جثم درشت نیست 

پیش ۳تا متخصص رفتم ک حدااقل یکیش ی دلداری ی حرف مثبتی چیزی بزنه ک‌ اینکارو نکنم ولی هرسه یچیز گفتن ،حرف شمارو هم گفتن ک از نظر بدنی هم توانایی ندارم 

انشاالله شمام بزودی دامنت سبز میشهبالاخره هرکسی یجوری امتحان میشه شما اینجوری منم با کشتن بچش و استر ...

نذر کن بسپار به خدا دست به کاره خدا دست نزن اون خدایی که نعمتی بهت داده شک نکن راهشم نشونت میده 

ممنونم از نظرت منم هم نظر شماممادرشوهرم هی میگه توکل کنیم نگه داریم و این دست حرفا ولی بهش گفتم فردا ...

ببین نه به حرف مادر شوهرت نه به حرف زنای نی نی سایتی نه به حرف خاله خان باجی‌های توی کوچه و خیابون گوش نکن الان فقط و فقط باید ببینی پزشک متخصص چی میگه اگر صلاح دونست گفت مشکلی برات پیش نمیاد می‌تونی نگه داری نگهدار اما اگر یک درصد احتمال داد که مشکلی برای خودت یا یکی دیگه از بچه‌ها به وجود میاد و گفت باید یکیشو سقط بکنی اصلاً درنگ نکن هیچی توی این زندگی مهمتر از جون خودت نیست

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁