تو سونوی ۶ هفته دو تا از جنینا همسن بودند هم سن پریودم یکیش یک روز کوچیکتر بود ولی تو سونوی ۸ هفته فقط یکیش هم سن پریود بود دوتای دیگه تقریباً یک هفته کوچکتر بودند آیا ممکنه رشد نکنند و متوقف بشه رشدشون یا طبیعیه؟تصمیم به ریداکت یکیشون گرفتم دعا کنید قبل از این کار یکیش خودش رشد نکنه و جذب بشه
ببین اگر پزشکت تصمیم به این کار گرفته به حرف زنای نی نی سایتتی گوش نده اینجا هرکی میاد یه حرفی میزن ...
ممنونم از نظرت
منم هم نظر شمام
مادرشوهرم هی میگه توکل کنیم نگه داریم و این دست حرفا ولی بهش گفتم فردا اگه یکیش معلولیت داشته باشه یا هرچیزی تنها کسی ک این وسط میسوزه اول خود بچس و بعد من ن شما و بقیه ک میگی توکل وفلان
ممنونم از نظرت منم هم نظر شماممادرشوهرم هی میگه توکل کنیم نگه داریم و این دست حرفا ولی بهش گفتم فردا ...
ببین نه به حرف مادر شوهرت نه به حرف زنای نی نی سایتی نه به حرف خاله خان باجیهای توی کوچه و خیابون گوش نکن الان فقط و فقط باید ببینی پزشک متخصص چی میگه اگر صلاح دونست گفت مشکلی برات پیش نمیاد میتونی نگه داری نگهدار اما اگر یک درصد احتمال داد که مشکلی برای خودت یا یکی دیگه از بچهها به وجود میاد و گفت باید یکیشو سقط بکنی اصلاً درنگ نکن هیچی توی این زندگی مهمتر از جون خودت نیست
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁