تو سونوی ۶ هفته دو تا از جنینا همسن بودند هم سن پریودم یکیش یک روز کوچیکتر بود ولی تو سونوی ۸ هفته فقط یکیش هم سن پریود بود دوتای دیگه تقریباً یک هفته کوچکتر بودند آیا ممکنه رشد نکنند و متوقف بشه رشدشون یا طبیعیه؟تصمیم به ریداکت یکیشون گرفتم دعا کنید قبل از این کار یکیش خودش رشد نکنه و جذب بشه
کاش ریداکت نکنی این هیچ فرقی با سقط عمدی نداره .. خیلیا ۳ قلو دنیا اوردن
من چقدر ارزو دوقلو ۳ قلو داشتم ولی نشد الان طبیعی باردار شدم که اصلا فکرشو نمیکردم ولی بخاطر اینکه یدونس و من سالها با تصور دوقلو اینا زندگی کردم پذیرشش خیلی سخته برام شایدکسی درک نکنه ..
ببین اگر پزشکت تصمیم به این کار گرفته به حرف زنای نی نی سایتتی گوش نده اینجا هرکی میاد یه حرفی میزنه اگر خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته خدایی نکرده سر زایمان اتفاقی برات بیفته همین زنای نی نی سایت یک روز نمیان اون بچهها رو نگه دارن پس با تصمیم پزشکت برو جلو اگه پزشکت صلاح دیده این کارو به حرف پزشکت فقط گوش کن ولا غیر
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
عزیزمم چقدر خوشحالم برات تو الان با بحران رو به رو شدی از یک طرف سه قلو داشتن خیلی جذابه ولی خب از طرفی بارداری خطرناک برای مادر و جنین داره و میترسی یکیش مشکل دار شه من فقط دعا میکنم خدا اون چیزی که صلاحت هستش و رقم بزنه بسپرش بخدا و بعدم تحت نظر پزشک باش که بهترین تصمیم و بگیری به حرف این نی نی سایتی های مذهبی نما هم گوش نده
گناهه از خدا بترسید هری خودش بخواد همون میشه دارو مصرف کردید سه قلو شدن ؟
چرا الکی عذاب وجدان میدید؟ این بچه ها خرج دارن توان رسیدگی میخوان، بعدشم همون جور که با دارو و دکتر سه تا شدن با دارو و دکتر هم دوتا میشن، الکی حس بد منتقل نکنید، همین حرفا باعث فقر فرهنگی میشه دیگه، طرف نمیتونه از پسش بر بیتد ولی هی میزاد،
هر چی خدا بخواد همون میشه تو نمیتونی به خاطر اتفاقی که شاید بیفته یکی از جنین هارو که قلب داره از بی ...
این شایدی که شما میگی یعنی سی پی ،فلج مغزی ،نارسایی قلب نارسایی کلیه نارسایی ریه، فلج شدن دستوپا ، سندرم ها ، پاره شدن کیسه اب یکی از جنینهاک باعث مرگ ۳تا میشه ، پوکیدن رحم ک باعث مرگ مادرم میشه یا حدااقل برداشتن رحم و دیگه مادر نشدن ، زایمان زودرس و مشکلاااااااااتش ، نابینایی جنین ها و خیلی مشکل دیگه