2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم دیگه نهایتا فحش میخورم خخخخ سال 88تا 91با ی نفر دوست بودم و شدیدا عاشقش البته اونم همین ادعا ر ...

واقعاً عجیب و دردناکه

من تو جایگاهی خودم رو نمیبینم که بخوام راهنماییت بکنم‌اما هرکاری میکنی به زندگی‌خانمش فکر‌کن

خودکشی هم‌کار ادم های ضعیفه . یه کاری نکن که ارزشت پایین حساب بشه . درسته احساس و علاقه مهمه اما لحظه های شاد جوونیت رو فداش نکن

اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً
مشکلش ماییم اخه اومده از ما کسب اجازه بگیره     خواسته اول رضایت مارو بدست بیاره بعد با ...

من دیگه از نحوه حرف زدن میفهمم کی مرد هست می زن و اتفاقا تو چند مورد بیان نکردم اما بعدا تو تابپک ها مچ شون گرفتند و دیگه گفتم هر کی بفهمم میگم مرد هست که آدم های عاقل حواسشون باشه خودشونن خسته نکنند

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
واقعاً عجیب و دردناکه من تو جایگاهی خودم رو نمیبینم که بخوام راهنماییت بکنم‌اما هرکاری میکنی به زند ...

خودکشیم واسه سال های اول بود دردم همینه ب زنش فکر میکنم و کم محلی میکنم اما خودم دارم آتیش میگیرم 

میگم دیگه نهایتا فحش میخورم خخخخ سال 88تا 91با ی نفر دوست بودم و شدیدا عاشقش البته اونم همین ادعا ر ...

عزیزم تواناییشو داشته باش بلاکش کن ازش بگذر تا خدا عشق بزرگتری بهت بده باورکن نتیجشو میبینی پا بذار رو دلت تا خدایی نکرده رابطتون بیشتر نشه باعث نشی اون آقا به زنش خیانت کنه که یه عمر عذاب وجدان بگیری محکم باش بهش نه بگو و بلاکش کن از خدا بخوا کمکت کنه چون فقط همین راه درسته به قول خودت عشق ممنوعه س عاقبت خوبی نداره 

خودکشیم واسه سال های اول بود دردم همینه ب زنش فکر میکنم و کم محلی میکنم اما خودم دارم آتیش میگیرم&nb ...

حالا منتظر چی هستی؟

گاهی اوقات ادم دوست داره همه این اتفاقات یه خواب باشه و. بتونه سریع ازش رد بشه

ای کاش یه روزی تو شرایط مساعد بهش برسی . من اینو برات میخوام

ولی الان فقط اونو از ذهنت باید خارجش کنی

ریتم یکنواخت زندگیت رو تغییر بده

حکمت که چه عرض کنم تصمیم خودم بود با اینکه عاشقش بودم اما با خودم حساب کتاب کردم و بخاطر فامیل بود ...

عشق قديمى اگر قسمت بود همون اول نصيب مى شد، به نظر من وقت و ذهنتون رو درگير گذشته نكنيد. نمى دونم چند سالتون هست و مشكلتون چيه. ولى دو سال كه دادگاه بهتون وقت داده يه فرصت عالى هست. شما خانمتون رو دوست داريد. يه سفر يه مقدار طولانى با هم بريد كه از محيط و خانواده اش دور بشيد. حتى اول خودتون يكى دوماه دور شيد و سفر بريد و فكر كنيد و بعد ايشون رو با خودتون ببريد. اگر مشكلتون مادر خانمتون هست در كمال احترام فقط دورى كنيد. خانمتون هم شايد قلبا راضى به جدايي نباشه. بخاطر مهريه مى خواد جدا شه. 

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
عشق قديمى اگر قسمت بود همون اول نصيب مى شد، به نظر من وقت و ذهنتون رو درگير گذشته نكنيد. نمى دونم چن ...

عشق قدیمی رو که کاری باهاش ندارم و صرفاً همینجا عنوانش کردم

۳ ماه قبل یه بحثی شد که‌تو تاپیکم گفتم . از اون موقعی که به مادرخانمم گفتم پاشو از زندگی زناشوییم بکشه بیرون دیگه همسرمو ندیدم

هیچ راه دسترسی هم بهش ندارم . اونم‌ تازه ۲۰ سالش شده و نگاهش به مادرشه کاملاً. ترجیح داد بین‌من و مادرش کنار مامانش بمونه بقیه عمرشو

هیچ بزرگتری هم‌ندارن و همه از مادرش میترسن.

استارتر عزيز 

متاسفانه شما و شوهرتون شايد از نظر ظاهر به بلوغ جنسى و آمادگى ازدواج رسيده باشيد ولى در دنياى امروز بسيار زود ازدواج كرديد و از نظر عقلى خيلى اول راه هستيد تا معنى عشق و زندگى مشترك رو درك كنيد. معنى مسووليت و متاهل و متعهد بودن رو درك كنيد. زمان مى بره. شما خوشبختانه در دوره عقد هستيد. با بزرگتر هاى خانواده مشورت كنيد و چنانچه صلاح بدونن رابطه تون رو فعلا قطع كنيد و بيشتر روى درس و تحصيل و شناخت خود و جامعه و روابط و نيازهاى مرد و زن تمركز كنيد و بعد از شناخت كافى اگر هنوز دلتون پيش هم بود به هم رجوع كنيد يا جدا شيد. 

رفتار هر دو طرف و حتى برادرشوهر بسيار ناپخته و دور از تفكر براى زنان و مردان عاقل وبالغ و وفادار هست كه شرط اول ازدواج هست.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.