2777
2789

ما یه شوهر خاله داریم مثلا سالی دوبار میره اصفهان، هرسال میره شیراز، نمیدونم سالی سه بار کاشان، یا قزوین مثلا😂، نمیدونم چه حوصله ای داره و اصلا هدفش چیه، مثلا بارها رفته اصفهان یا شیراز ولی دوباره هرسال موقعیت پیش بیاد میره😂! آخه دوتا مسجد و دیوار تو اصفهان یا کاشان رو چندبار میخوای ببینی؟! حالا باز مسافرت شمال منطقی تره که جنبه آب و هوا و تفریحی داره. سالی یه بار بری شهرستانت به فامیلات سر بزنی، به شهر ت سر بزنی، حالا یه بارم اصفهان رو دیدی فرضا. بقیش بنظرم ارزش نداره مثلا صرفا با هدف مسافرت و‌تفریح بری این شهر و اون شهر، وقت و هزینه زیادی صرف کنی و خودت و خانوادت رو به خطر بندازی توی این جاده ها و ماشینای داغون ایران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم منم دوس دارم چندین بار رفتم اصفهان بازم پاش بیوفته میرم

شمال که هر ماه

شهرای دیگم همینجور

کیش  هرچقد بتونم میرم حتی خا ج از کشور مثلا ده بار بری دوبی چه اشکال داره

اتفاقا کیف زندگی رو می کنن

تجربه هایی که هیچوقت فراموش نمیشه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولی خب تو مسافرت دو سه روزه به اصفهان قطعا باید چند بار بری تا همه جاشو بتونی بگردی یا شیراز شهرهای مختلف داره جاهای دیدنی مختلف داره 

من خودم تبریزم تابستون هر آخر هفته یه جاشو بریم باز تا آخر تابستون تموم نمیشه