2777
2789
واقعاً نمیدونم چی‌بگم‌که آروم بشی فقط میگم که خیلی ها تو همین لحظه مثل تو هستند یه نمونه اش خودِ م ...

التماس دعا ...جدایی ب نفعمون 

ولی اون داره 3سال خاطره رو لحظه لحظه واسم پیام میکنه حتی چیزای ک خودم فراموش کردمو یاداوری میکنه .......

از سختیای زندگیش ک میگه وجودم اتیش میگیره 

عشق قدیمی رو که کاری باهاش ندارم و صرفاً همینجا عنوانش کردم ۳ ماه قبل یه بحثی شد که‌تو تاپیکم گف ...

شما هم ظاهرا كم سن و سال هستيد. خيلى طبيعى هست كه طرف مادرش باشه. اونم يه دختر جوون كه هنوز ٢٠ سالش نشده. قبل از اينكه شما شوهرش باشيد اون خانم مادرش بوده و با هزار درد اين بچه رو به دنيا آورده و بزرگ كرده . حتى اگر از روى اشتباه كارى كرده شما نبايد به مادرش مى گفتيدتو زندگيتون دخالت نكنه. من خودم به همين دليل يك نامزدى كه نامزدم هم دوست داشتم راحت بهم زدم چون مادرم حق به گردنم داره و تو روش نمى تونستم بايستم! 

شما كم سياستى كرديد. بايد در طى چند سال اينقدر به خانمتون محبت كلامى و رفتارى مى كرديد كه واقعا باور كنه از عمق قلبش كه شما حامى ايشون هستيد خيلى هواش رو داريد تكيه گاهى هستيد و مثل يك دوست وفادار هميشه كنارش. اونوقت يواش يواش تفاوت هاى رفتار شما و مادرش رو مى فهميد و به سمت شما ميومد. و نهايتا حرف شما براش حجت مى شد و مى شديد آقا و سرور ! 

متاسفانه عيب مردهاى ايرانى و البته مادر زن ها اينه كه چكشى و ضربتى مى خوان عمل كنن و به اصطلاح گربه رو دم حجله بكشن كه اين كار رو خراب مى كنه و باعث از هم پاشيدگى زندگى ها مى شه😔

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم منظورت اینه طلاق بگیرن و چند سال دیگ ک پخته شدن دوباره باهم عقد کنن؟😦

نه عزيزم اينكه چند سال يا چند ماه باشه بسته به درك خودشون هست. منظورم اينه با هم ارتباط مخصوصا ارتباط زناشويى نداشته باشن. اين دو تا عقد هستن و خوبه فعلا خونه پدرانشون بمونن و درس بخونن تا پخته تَر شن. هر وقت فهميدن آدم چرا ازدواج مى كنه و از همسرش چه توقعاتي داره و چطور بايد به همسرش اعتماد كنه جشن عروسى بگيرن و زندگى مشترك رو شروع كنن.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
شما هم ظاهرا كم سن و سال هستيد. خيلى طبيعى هست كه طرف مادرش باشه. اونم يه دختر جوون كه هنوز ٢٠ سالش ...

بله

شاید اگر منم به وظایفم واقف بودم اون طرفِ مادرش نمیرفت

هرچند مورد مادر ایشون خاص هستش

ماجرای مفصلش و تحمل کردن های من توی تاپیکم‌عنوان شده

بنده و ایشون ۱ سال بود که‌نامزد بودیم

تو همین مدت کوتاه ۳ بار به پای مادرش افتادم و درخواست کردم که دخالت نکنه اما‌واقعا جلوم میموند

از عمد جلوی من و دخترش میگفت اگر‌تو(امیر) قهر بکنی‌مطمئن باش دخترم سمتت نمیاد یا مثلاً بهش میگفتم وسط دعوای ما نپر وسط و طرف دخترت رو نگیر چون بیشتر باعث اختلاف میشه اما در پاسخ بهم میگفت که‌نمیتونه و باید چنین کاری رو بکنه

لگد به بخت دختر خودش زد

اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً
التماس دعا ...جدایی ب نفعمون  ولی اون داره 3سال خاطره رو لحظه لحظه واسم پیام میکنه حتی چیزای ک ...

کار بیخودی میکنه خب

بگو اگر اینطوره پس طلاق بگیره و بیاد تورو بگیره

کار بیخودی میکنه خب بگو اگر اینطوره پس طلاق بگیره و بیاد تورو بگیره

نمیتونم بگم چون باهاشون مشکل خانوادگی داریم زمانی ک مجرد بود خانوادم نذاشتن حتی بیاد خاستگاری 

الانم بگم میگه خانوادت نمیزارن

نمیتونم بگم چون باهاشون مشکل خانوادگی داریم زمانی ک مجرد بود خانوادم نذاشتن حتی بیاد خاستگاری  ...

هوووووف

فقط زمان میتونه مشکلت رو حل بکنه

واقعا  البته امیدوارم تو این گذر زمان من زنده بمونم .......واقعا تو یک ماه 3سال پیر شدم

با یه بزرگتری مشکلت رو مطرح‌کن

ابن چسب زخم رو هرچه زودتر بِکَنِش و خودتو خلاص کن

با یه بزرگتری مشکلت رو مطرح‌کن ابن چسب زخم رو هرچه زودتر بِکَنِش و خودتو خلاص کن

سلام اقا امیر یه سوال همسر من قبل ازدواج خانواده اصرار میکردن دختر داییشو بگیره ولی شوهرم نخواسته واین حرفا یعنی ممکنه الان بعضی وقتا دختر داییشو ببینه و کلا حسی پیدا کنه یه کم نگران شدم.

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
سلام اقا امیر یه سوال همسر من قبل ازدواج خانواده اصرار میکردن دختر داییشو بگیره ولی شوهرم نخواسته وا ...

سلام

نه اگر میخواست که میگرفت

اصلا چنین چیزی نیست . خیالتون راحت باشه

شما سعی کنید جای نگرانی کاری کنید که همسرتون از کنارتون بودت لذت ببره

سلام نه اگر میخواست که میگرفت اصلا چنین چیزی نیست . خیالتون راحت باشه شما سعی کنید جای نگرانی کار ...

ممنون که راهنمایی کردی اقا امیر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍