2777
2789
حالا منتظر چی هستی؟ گاهی اوقات ادم دوست داره همه این اتفاقات یه خواب باشه و. بتونه سریع ازش رد بشه ...

دقیقا مبخوام فقط بره از زندگیم من توانایی ندارم بگمش بره خدا کنه خودش بره فقط من با نبودش کنار میام 

ولی توان بلاک کردن ندارم ی دقیقه بلاک میکنم دوباره انبلاک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مبخوام فقط بره از زندگیم من توانایی ندارم بگمش بره خدا کنه خودش بره فقط من با نبودش کنار میام& ...

کجا باهاش هر روز چت میکنی؟

اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً
عزیزم تواناییشو داشته باش بلاکش کن ازش بگذر تا خدا عشق بزرگتری بهت بده باورکن نتیجشو میبینی پا بذار ...

ی ماه از خدا میخوام بره این آقا ولی انگار خدا لج کرده و بدتر نزدیکترش،میکنه بهم 

بلاک میکنم نیم ساعت بعد دلم طاقت نمیاره 

جوابش رو سنگین میدم یا همش میگم هرچی بینمون بوده تموم شده ولی نمیره 

تو رو خدا دعا کن خدا دلش واسم رحم بیاد و اسن اقا خودش از زندگیم بره

استارتر عزيز  متاسفانه شما و شوهرتون شايد از نظر ظاهر به بلوغ جنسى و آمادگى ازدواج رسيده باشيد ...

ببخشید گلم منظورت اینه طلاق بگیرن و چند سال دیگ ک پخته شدن دوباره باهم عقد کنن؟😦

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
ی ماه از خدا میخوام بره این آقا ولی انگار خدا لج کرده و بدتر نزدیکترش،میکنه بهم  بلاک میکنم نی ...

واقعاً نمیدونم چی‌بگم‌که آروم بشی

فقط میگم که خیلی ها تو همین لحظه مثل تو هستند

یه نمونه اش خودِ من با شرایط نسبتاً مشابه که امشب دیدی

مطمئنم که از پَسِش بر میای و میدونی که چه کاری به نفع هردوتونه

اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً