2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیایین اخر شب یه گپ بزنیم بگید در چه حالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 327 پست
خوشمزه اس که من دوست دارم😋😋

بیچاره همسرم با چه سختی و مشکلاتی سیرابی پیدا میکرد و می پخت بعد من با کلی اوق و گرفتن بینی به زور قورت میدادم😂😂😂

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اول دمیترون خوب بود اما الان فقط واسه یکی دو ساعت خوبم میکنه و هم اینکه یبوست گرفتم باهاش

من رفتم دکتر واسم سرم و امپول نوشتم خداروهزار مرتبه شکر به دوساعت نکشید خوبِ خوب شد. ۲۴ساعت شبانه روز بالا میاوردم و حالت تهوع داشتمگ حتی ۳ نصفه شب حالم بد میشد. خیلی داغون بودم.  ولی تا سرم و امپول رو زدم اصلااااا به لطف خدا واسم معجزه کرد. اشتهام باز شد و حسابی چیزمیز خوردم. 😀

قرص دیمن هیدراینات و اُدرامین۴  خوردم عاااالی شدم‌ از دکترت بپرس این دو نوع قرص رو بخوری یا نه‌ .  اینا از ب ۶ خیلی بهترن. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت قبول کرده؟ دکتر من قبول نمیکنه میگه اجازه نداریم

اینجا هم سخت میگیرین ولی اگر دکتر بنویسه نیازه بیمارستان وظیفه داره انجام بده😆

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

من تا وقتیکه حالم بد بود مثل جنازه میفتادم ی گوشه خونه.وقتی حالم بهتر میشد غیر قابل کنترل میشدم‌.خونه تکونی میکردم چند وعده غذا میپختم اصلا خواب نداشتم کدو بادمجان سرخ میکردم همه چیز هم میخوردم از هیچی بدم نمیومد.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
🤣🤣.شما کجا زندگی میکنی؟

آلمان

منم سزارینم .ب انتخاب خودم .البته نینیم برنگشته 

وای دیگه استرس نداشته باش راحته دختر 

من تا وقتیکه حالم بد بود مثل جنازه میفتادم ی گوشه خونه.وقتی حالم بهتر میشد غیر قابل کنترل میشدم‌.خون ...

کلا عجیب غریب میشه ادم😊

اینجا هم سخت میگیرین ولی اگر دکتر بنویسه نیازه بیمارستان وظیفه داره انجام بده😆

مشکل اینه بیمارستان مشکلی نداره دکتر نمینویسه میگه ما یک سقف خاصی میتونیم سزارین کنیم و ما اجازه نداریم. الان دکترت برات نوشته؟ اصلا باهاش حرف زدی؟

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
مشکل اینه بیمارستان مشکلی نداره دکتر نمینویسه میگه ما یک سقف خاصی میتونیم سزارین کنیم و ما اجازه ندا ...

عزیزم من ایران نیستم اینجا فرق داره برعکسه دکتر باید بگه که بیمارستان قبول  کنه چون دکتر مطب جدا از بیمارستان است دکتر بیمارستان سزارین را انجام میده 

من تا وقتیکه حالم بد بود مثل جنازه میفتادم ی گوشه خونه.وقتی حالم بهتر میشد غیر قابل کنترل میشدم‌.خون ...

من آشپزی نمیتونم بکنم بیچاره پسرم از مهد میاد همش غذای حاضری میخوره با اینکه ۶ سالشه اما خیلی آروم و مظلومه بمیرم براش😭😭