2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیایین اخر شب یه گپ بزنیم بگید در چه حالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 327 پست

منم طبیعی ام.خدا خودش کمک میکنه و تحملش رو میده.به بغل کردن و بوسیدن فرشته کوچولوهامون که تازه از تو دلمون بیرون اومدن می ارزه😍😍😍

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آشپزی نمیتونم بکنم بیچاره پسرم از مهد میاد همش غذای حاضری میخوره با اینکه ۶ سالشه اما خیلی آروم و ...

خدا حفظش کنه 💟ایشالا این مدت هم بگذره راحت به کارهات میرسی از ماه ۴ به بعد خیلی خوبه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
عزیزم من ایران نیستم اینجا فرق داره برعکسه دکتر باید بگه که بیمارستان قبول  کنه چون دکتر مطب جد ...

آها. حالا باید برم یک دکتر دیگه پیدا کنم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
آها. حالا باید برم یک دکتر دیگه پیدا کنم

ولی دکترت را عوض کن من چند تا دوستانم بیمارستان خصوصی سزارین شدند به انتخاب خودشون 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من آشپزی نمیتونم بکنم بیچاره پسرم از مهد میاد همش غذای حاضری میخوره با اینکه ۶ سالشه اما خیلی آروم و ...

من حتی پیاز و ماهی و مرغ هم سرخ میکردم. اندازه ۱۰ وعده هم حتی نذاشتم همسرم غذا از بیرون بخره.همش خودم غذا پختم.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
شما تو یه کشور غریب چطوری تحمل میکنید خیلی سخته دست تنها

همسرم خیلی مهربونه برای زایمان هم مامانم میان ...کلا سرم زیادی گرمه😆

اره.سرتق برنگشته😁

خوب پس دیگه کسی که به پاست باید سزارین بشه. نی نی من به سره . به زور میخواد مامانش مشکل نداشته باشه بره طبیعی ولی هر چی تخقیق کردم وضع سزارینیا بهتر بوده

من سرم و آمپول هم زدم افاقه نکرده.ولی حتما قرص هایی که گفتی رو میپرسم ازش

اره عزیزم. تو نت هم درباره اش سرچ کن البته اگر اسمشو اشتباه ننوشته باشم 😅. 

همین امشبم قراربود برم مهمونی یهو از سر ظهر دیدم باز داره حالم بد میشه. سریع این دوتا قرص رو خوردم‌، شب توپِ توپ بودم تو مهمونی😀. من فشارمم روی ۹ بود. سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم. 😥  واقعا میفهمم چی میکشی. خیلی سخته. حتمااااا به دکترت بگو تا امپول تقویتی و ضدتهوع برات بنویسه و قرصاتو عوض کنه . اخه  بدن ضعیف میشه و اذیت میشی و باید مرتب خودتو تقویت کنی و غذابخوری . نمیشه که همش تحمل کرد و چیزی نخورد و هی بالا اورد. 😣

ان شاالله که حالت  بهتر بشه و روبه راه بشی دوستم. 😊

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ولی دکترت را عوض کن من چند تا دوستانم بیمارستان خصوصی سزارین شدند به انتخاب خودشون 

من که میرم خصوصی. دولتی که هرگز . خصوصی هم قبول نمیکنه. اینجا خیلی بد شده

خوب پس دیگه کسی که به پاست باید سزارین بشه. نی نی من به سره . به زور میخواد مامانش مشکل نداشته باشه ...

من خیلی تحقیق کردم با اینکه طبیعی اینجا با دکتر و ماما خصوصی و کلی امکانات است بازم سزارین را ترجیح میدم 

من که میرم خصوصی. دولتی که هرگز . خصوصی هم قبول نمیکنه. اینجا خیلی بد شده

وای چقدر سخته یعنی چی اخه🤤